Komentarze: Telewizyjne reklamy z Super Bowl
W tym roku zapowiada się kilka ciekawych filmów.
A mam jeszcze pytanie czy akcji w Fast Five dalej dzieję się przed wydarzaniem z Tokyo Drift ?
Myślałem że o tym nie napiszecie a jednak jest. IMO najlepiej z tego grona prezentuje się Captain America: głupi polski podtytuł, a najgorzej Ksiądz 3D.
A gdzie info o "Kosmitach i cowboyach"? Mnie ten trailer zabił... Jak im się udało skaptować Forda i Craiga do takiej szmiry...
no, rehabilitacja za wpis o niedobrych dziennikarzach :P
Mi także najbardziej się podobał trailer Captain America i czekam na ten film ;] Poza tym na pewno nowych "Piratów" obejrzę, głownie z uwagi na Deppa.
Ja tam nie jaram się reklamami filmów.
Było sporo lepszych reklamówek podczas Super Bowl, w tym bardzo zabawnych.
Mnie rozwaliła na łopatki ta --> http://www.youtube.com/watch?v=r0EVSP_6XZA
Mnie rozwaliło to: http://www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl-commercials/09000d5d81e2ac9b/Bieber-and-Osbourne-for-Best-Buy
A w szczególności końcówka. :D
Sam chciałem zrobić taki wpis, ale w tej branży trzeba być szybkim :) To powiedziawszy: wychodzi na to, że absolutnie każdy jeden z tych filmów chciałbym zobaczyć w kinie (czy te ewidentnie słabsze jak Ksiądz, czy te lepsze, jak Super 8, czy te co nie wiadomo, co to z nich będzie... Tak, nawet Fast5 bym chciał w kinie). Liczę jednak na nie wpychanie nam do gardeł 3D po konwersji. PLIS!
PS. eJay - literówka w tytule Cowboys & Aliens:)
Nowe Bayowe Transformery tylko utwierdzają w przekonaniu, że takie superprodukcje będą robione głównie po to, żeby efektownie wypaść w 3D :f
Z calym szcunkiem ale reklamowki filmow to najslabsza czesc Super Bowl.Moze zaprezentowal bys reklamowki VW(Darth Vader i Bettle),Doritos,ETrade,Brigestone(Karma) czy 2min reklamowka Chrysler 200 z Eminem. Acha warte obejrzenia sa tez reklama Coca Cola(Granica), BudL Lite(z psami) czy Sketchers z "smaczna" Kim Kardashian.pozdrawiam
Nie licząc Priesta (choć i on nie wygląda jakoś bardzo źle) każdy już chciałbym obejrzeć. A Kowboi i Obcych po prostu nie mogę się tego doczekać, takiej mieszanki jeszcze nie widziałem.
4 cztery 4ry fakty wg mojego zdania:
I - Fast Five to nie tylko historia Vind D ale bardziej amerykańskiego policjanta i czarnego kumpla/ ciekawy przypadek że zgromadzili całą ekipę wszystkich 3 części nawet tego który zginął w tokio Drift Kenjiego chyba, czyżby ten odcinek należał do ostatniego tej serii
II - Piraci z Karaibów będzie znów barwny komiczny i znakomity w porównaniu do 3cz trylogii.
III- czy Thor nie miał być w Iron Menie3 końcówka cz2? jakieś powiązanie się nam szykuje?
IV - Transformersy3 będą kolosalni masa zajebistej sieczki wybuchów sprawi, że będzie to najlepsza cześć już po cz2 :moje gały i szczęka opadała co można było wymyślić w porównaniu do cz1 , rzadko kiedy sequel bywa lepszy od pierwowzoru, ale fakt 2 potwierdza regułę.
A poza tym bez echa w przypadku priesta, kowobojów i kosmitów plus kapitan ameryka to moje super 8 co to za super bohaterzy za tym znaczkiem amerykańskim w pociągu były czy monstra?
obejrze wszystko, prócz Księdza 3D xD Ameryczny Kapitan wygląda troche śmiesznie zato Red Skull naprawde przednio ;]