Komentarze: Skyrim - powinni tego zakazać
ja właśnie dlatego, że wiem, że Skyrim może mnie na długi czas wciągnąć to na razie się powstrzymuję z kupnem dopóki kilku projektów nie ukończę, pewnie zajmie mi to jeszcze ze 3 miesiące, więc będzie ciężko wytrzymać
Tymczasem obok instrukcji znalazłem dużą, klimatyczną mapę świata na specjalnym papierze (jest ona również w podstawowym polskim wydaniu?)
W polskim wydaniu jest jeszcze soundtrack :D.
Mam ten sam problem, egzaminy za pasem, a tu po powrocie z empiku totalnie wciągnęło mnie jak resztę, a też miałem tylko feeling sprawdzić i postać utworzyć i tyle, ta gra jest EPICKA i do wiosny będe ją męczył ;D to wiem na pewno :) 10/10 dla mnie również, za to "coś" co nie pozwala myśleć o niczym innym i spycha inne gry (świetne!) na second place ;-)
W pełni się zgadzam. Pewnie mnie zabijecie, ale jak dla mnie jest to najlepsza część serii Elder Scrolls. Zachowała klimat i rozmach Morrowinda, ale mechanizmy rozgrywki zostały mocno rozbudowane. Świetny crafting, który, warto dodać, naprawdę się przydaje, dodatkowo urozmaica rozgrywkę. Level scalling nie jest tak przegięty, jak w Oblivionie, a walka dużo ciekawsza. Nowy system rozwoju sprawdza się znakomicie, już nie wystarczy wymaksować umiejętność u trenera (co zresztą ZNACZNIE podrożało) żeby być mistrzem, ogromną rolę grają perki, które trzeba wybierać rozsądnie. W zasadzie jak dla mnie jedyna wada w pełnym tego słowa znaczeniu to kompletnie skopany system wykrywania skradającej się postaci przez NPC i związane z tym przesadzone odrealnienie i ułatwienie kradzieży (nie chodzi o wiadra na głowach, po prostu ci goście są tak tępi, że nawet się nie odwrócą jak skradając się podchodzę do ich półek :) ).
Napisałbym znacznie więcej o tej grze, ale niestety nie mam czasu. Powód? Właśnie przyjęli mnie do Gildii Złodziei i muszę się wykazać :)
Ta gra jest do dupy bo tracę przez nią poczucie czasu myśląc że grałem godzinkę a tu 3 pieprzone godziny!Oczywiście smoki przez pewien czas były zajebiste ale jak zaczęły mi się pojawiać w miastach/wioskach starożytne smoki (na wysokim poziomie trudności są kur*** trudne).Poza tym często występuje u mnie bug że nie wchłania smoczej duszy , w sumie to teraz nawet o to nie dbam mam wszystkie krzyki brakuje mi paru ulepszeń bo nie wiem gdzie są.
Ja sobie powiedzialem ze dopoki nie przejde skyrima w zadowalajacym stopniu nie odpalam innej gry Single player :)
Multiplayer gry sa poza wszelka kolejka :P BF3 + LoL ale gdy sie od nich odrywam zaglebiam sie w Skyrima :)
mam to samo, dlatego usunąłem grę ;p może w przyszłości jak się egzaminy pozalicza i w pracy będzie stabilnie, to znów powitam ją :D
wciąga na maxa
Gra której nie należy uruchamiać na tak zwane "5 minut" i za to przede wszystkim cenię ten tytuł, potrafi wchłonąć doszczętnie.
A ja mam pytanie, wszędzie pokazują ten pierwszy screen, ten z wieżą, wodospadami i ruinami. Gdzie to jest bo mimo wygranych ponad 40h jeszcze tam nie dotarłem?