Komentarze: Russell wymiękł przy Uncharted, pora na Wahlberga
ja proponuje na dobre wywalić Whalberg'a bo tylko zaśmieca mi obraz, skoro już los reżysera się tak potoczył. A nowym Nathanem powinien zostać Gerard Butler.
Mi tam jakoś specjalnie Mark Wahlberg nie przeszkadza ale jeżeli doszłoby do zmiany, to idealnie pasowałby Ryan Reynolds. Koleś świetnie gra w komediach, jak i potrafi zagrać coś poważniejszego (Buried).
A ja proponuje całkiem zatrzymać produkcję tego filmu bo coś czuję że wyjdzie z tego jedna wielka kupa. :P
Na miejscu reżysera chętnie bym widział Mike'a Newell'a, który bardzo dobrze radzi sobie z filmami wysoko-budżetowymi ("Harry Potter i Czara Ognia", "Prince of Persia") a także z kinem ambitniejszym ("Donnie Brasco") dzięki czemu jego wersja "Uncharted" może być jednocześnie widowiskowa, ciekawa i pozbawiona większych niedogodności logicznych, co ostatnio pokazał przy innej egranizacji, czyli właśnie "Prince of Persia". Co do aktora, to proponowałbym po prostu zrobić casting i znaleźć podobnego chłopaka do Nathana, oczywiście potrafiącego zagrać coś więcej niż marsz z gołą klatą + czerstwe żarty
Nolan North