Bardzo proste pytania :-) Myślałem, że do wygrania będzie jakiś potworek z obsługą DX11 no ale jakbym wygrał nawet jedną z tych kart to bym się ucieszył. Jeszcze nigdy nic nie wygrałem...
hmm na 2 pytania znałem odpowiedź na jedno ( drugie ) nie znałem odpowiedzi .Zajrzałem do Wiki :P
chcialbym wygrac tego 4870 x2, nigdy nie wygralem NICZEGO, wiec szczerze watpie ze wygram chociaz ta gre :(((
JA tam tez bym chcial wygrac bo juz nie moge grac w gry na najwyzszej grafice a bym pograł szczerze . Taki łądny prezent na nowy rok moglby byc moj ;p
Może najwyższa pora wprowadzić jakieś ograniczenia do konkursów? Że trzeba być zarejestrowanym na forum przynajmniej 5 miesięcy albo mieć rangę większą niż junior? Znowu będzie tyle juniorów że się w głowie nie mieści.
A może więcej jak dwa lata? i wyżej niż senator?
Wtedy byś się nie łapał...
Konkursy nie są robione po to aby rozdać coś za darmo. W zamian firma zyskuje, nowych użytkowników, kase za abonamenty i reklamy. Ograniczenia byłyby strzałem w stopę dla gry-online.
Zax_Na_Max -> Jesteś na forum 55 miesięcy jak nie dłużej. Raczej bierzesz udziały w konkursach, przynajmniej czasami. I nie denerwuje Cię to że jakiś junior rejestrowany tylko na potrzebę konkursu wygrywa? Już nie chodzi mi o mnie bo ja tylko rok jestem na forum zarejestrowany ale są inni. A nie taki wpadnie, założy 50 kont i wygrywa.
6 lat minie za 2 miesiące. Czyli 70 miesięcy.
Wkurza. I wiem o czym mówisz. Ale zrozum politykę firmy. Można byłoby powiedzieć, że właśnie o to chodzi firmie ;) ...
Fakt - takie dodatkowe konta są robione tylko przez oszustów, a takich powinno się tempić, a nie przekazywać im nagrody...
Najlepiej, aby brano pod uwagę tylko tych co coś kupowali z GOLA (czy to abonament, czy to grę), wtedy takich multikontowców moment by się odstraszyło bo im będzie żal wysłać smsa z kilka zł na każdym koncie.
Wiem ze nie wygram, ale i tak sprobuje(nie bede sie rozpisywal ze by sie taka karta przydala, bo by sie przydala). Powodzenia
W sumie nie potrzebna mi ta karta, ale wysłałem odpowiedzi, coby zmniejszyc innym szanse. hrhrhr
Spóźnieonych wesołych świąt i powodzenia wszystkim!
Znając życie i tak nic nie wygram ale może kiedyś będę miał farta POWODZENIA!!!!
Mnie tez dosyć mocno denerwuje że Juniorzy mogą brać udział w większych konkursach. Sam już ładnych pare lat jestem zarejestrowany i co z tego jak i tak zarejestruje sie multum osób tylko dla tego konkursu, i jestem prawie pewny że już więcej nie zajrzą na na stronę -.-
Odpowiedzi poszły teraz czekać na wyniki
powodzenia wszystkim ale wreście ja bym chcial wygrać:D
proste pytania szczególnie 1 jak ktoś oglądał film na który polecam
mi na karcie nie zależy choć mam starą i słabą ja bym tylko tą torbę z avatara i tą grę chciał zresztą idę dziś na avatara do kina bo naprawdę warto
Czemu tylko radki 4870? Ten X2 to przynajmniej ma super wydajnosc, ale ta pojedyncza to nic specjalnego :P
Zax_Na_Max ---> Pewnie część tych juniorów to kolejne konta użytkowników forum, co też nie jest fair. Gol mógłby dać chociaż okres 2 tygodnie jak nie miesiąc.
Zawsze chciałem Ci to powiedzieć, zajebisty stopień ;D Odkąd Cię pamiętam to go miałeś :P
Co prawda mam już zamówiony i opłacony egzemplaż Sapphire HD5870 Vapor-X ale jeśli wygrałbym ten konkurs, to zawsze mogę dać te kartę bratu. ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA napewno ja wygram haaaa
Kolejny konkurs kolejne konta dla konkursu bzdura zakładaci konto tylko po to żeby wziąć udział w nowo powstałe konta nie powinny mieć dostępu od razu do konkursów
a niech sobie zakladają ile chcą kont co prawda obniża to szansę na wygraną, bywa i nie ma co sie na takich chciwców irytować:D a co do wiekowości na g-o to ktory uzytkownik jest tu najdluzej ? :)
Przydałby mi się ten potwór. :) Za jakieś 2 tygodnie będę miał Windowsa 7. Nie mogę się doczekać jak odpalę Bad Company 2 na moim PC. Powodzenia wszystkim!!!
Bardzo fajny konkurs i ogromna ilość chętnych na nagrody :) Odpowiedzi wysłane, zobaczymy komu los przyniesie szczęście
Łatwe pytania. POWODZENIA WSZYSTKIM!!!
Oj przydała by się taka karta:D Grą też nie pogardzę:) Czuje, że wygrałem:P
Ja może mam range junior ale w tygodniu jestem tu 6-10 razy i konto mam już pól roku ponad. A miałem inne konto ale hasła zapomniałem co już miało jakieś 3 lata i lvl jakiś 30 ale potem nie siedziałem na nim chwilkę i zapomniałem.
Przydało by sie wygrać tą karte graficzna , moja juz niewyrabia :(
A ja niewiem co z tą kartą zrobie do mojego rupiecia się nie nada,pewnie złoże se składaka
Chyba jakieś leżaki ATI dało... bo te karty to chyba już nawet produkowane nie są.
No to powiedz mi pajacu w którym sklepie dostane x2 nową?
U mnie spokojnie mozna kupic w kilku sklepach.
http://comprix-pclweb.systemb2b.com/pricelist/item.aspx?PID=C9201138 - a tutaj nawet 4850 x2
No to powiedz mi pajacu w którym sklepie dostane x2 nową?
Tylko nie pajacu, smarku!
Życze wszystkim wygranej.
Damian1539 nie irytuj sie to i tak nic nie da, wkońcu firma musi zarobić na juniorach jak to już Zax_Na_Max wspominał.
Powodzenia życzę.
P.S Avatar film zajebisty ( POLECAM!!!) gra też więc mam nadzieję że wygram ale napewno nie bo już raz wygrałem.:((( ale pogodzę się z tym jak nie wygram trudno się mówi/
yhy, zaczynają się komentarze w stylu: "na pewno nie wygram, bo mama mnie nie kocha"
Będzie pompa przed sylwkiem ;D Jesteście lepsi niż dragi ;]
żeby wygrać, trzeba grać...
Mnie by wystarczyła trzecia nagroda, ale z karty też bym się ucieszył.
Przydałby mi się taki Radek do zastrzyku gotówki. :)
Ok wysłane, teraz tylko czekać na odpowiedz:]
Poszło :)
Może czas na zmianę karty graficznej :P Choć na aktualną nie narzekam, mały upgrade nic by nie zaszkodził :)
jesli bym wygral pil bym i tancowal przez tydzien, cale zycie mialbym juz z gorki, pozdrawiam
wysłane ; >
Może w końcu się uda. Ale życzę i tak powodzenia każdemu :D
Da rade,dawno nic nie wygrywałem,więc może teraz xD
ech normalnie wyspa juniorów tu macie liste wszystkich juniorów - bertrob, KoKo14, Kowal172, Chowder13, tyra, bartek121212, papa19, Pawlos_said_die!!!, bodzio1234 von, Ethen, jar-, Grzybo, English Man, mnichupan, MotionBlur. jak o kimś zapomniałem to poprawcie
PS.KoKo14 -------> A ja mam 18 kont na 200071 lvl. Tak może tłumaczyć sie każdy junior
Również powodzenia życzę chociaż bardzo chciałabym wygrać. Tak, chciałabym. Jestem kobietą. Kobiety też grają w gry;), choć może nie we wszystkie, bo karta graficzna za słaba u mnie. Przydałaby się wymiana:).
Dokładnie!!! wielu się ryje tu tylko żeby wziąć udział w konkursie a potem olewają GOL'a. Najperfidniejsi są ci co robią multikonta i zwiększają swoje szanse...
No ja też nigdy niczego nigdzie nie wygrałem, film bardzo fajny, gra trochę mniej ale też bym zagrał ale karta najważniejsza mam w miarę dobrego kompa ale gierki niektóre szwankują największe zdziwienie zafundował mi Assassin's Creed 1 jak się przycinał. Wszyskim życzę powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!
marzę o takiej karcie , jeśli wygram to będę opowiadał o Was wnukom :)
Mimo kilku problemów udało mi się wysłać :) Wątpię, że wygram, ale co z tego. Przynajmniej spróbowałem ^^ :P
obym wreście coś wygrał
Hmm bardzo bym się ucieszył gdybym wygrał :) Taki spóźniony prezent świąteczny :) Powodzenia wszystkim!
życzę szczęścia bo ja i tak nie wygram
Do tych co tak narzekają na juniorów, przecie te konkursy nie są organizowane tylko i wyłącznie dla forumowiczów, tylko dla wszystkich userów GOLa. Wiele osób zapewne regularnie odwiedza gry-online a na forum nie piszą.
jeszcze nigdy nie wygrałem w żadnym konkursie ale chociaż spróbuje
mam nadzieje że wygram :D chociarz jeszcze w żadnym niewygrałem ale sie staram xD
szczęścia życzę wszystkim ale nie sobie bo ja na pewno nic nie wygram zawsze tak jest w każdym konkursie więc się nie załamuję niech wygra uczciwy człowiek a nie oszust z multi-kontami
jak kazdy oczywisie mam nadzieje ze wygram bo po filmie mam strasznom ochote pograc w gre . Powodzonka innym zycze ;)
Selblord - oj nie kazdy a co do twoich nazekan wiesz zawsze moze by to ten pierwszy raz ;D
wysłane,ale wątpię czy wygram
Obym wygrał ale: Nadzieja matką głupich, lecz każda matka kocha swoje dzieci, a co kocha to pierd***
No to powodzenia ale mimo wszystko mam nadzieje ze to ja wygram :) I dziekuje za darmowy konkurs :)
wysłałem odpowiedzi :D
pozdro i powodzenia wszystkim ;]
Nie będę pazerny ale torba mi się podoba i chociaż ją chciałbym wygrać xD
Jeszcze nigdy nic nie wygrałem ;/. Pewnie tym razem będzie tak samo. Mimo to Życzę PoWoDzEnIa.
Weepee.. Może wygram :P Chciałbym w końcu zagrać na full w GTA IV ^^
Trzeba zawsze mieć nadzieję... :DD
Ja tam nie będę się krył z tym, że jeżeli wygram, to kartę sprzedam.
Za 4870x2 albo pojedynczą nadal da się skosić niezłą kasę.
Ja już brałem udział w wielu konkursach cda i nie wygrałem... Ale mam nadzieje...
Powodzenia wszystkim
każdy chciałby wygrac a potem sie okaze ze wielkim trafem wygral syn kolegi menadzera :D zaskoczenie
Pytania bardzo łatwe, szkoda że nie mam szczęścia w konkursach ale i tak życze powodzenia :)
Post 103 - Kravas
I zwykle tacy jak ty wygrywają! Kurde ktoś tej karty potrzebuje bo chciałby pograć, to zawsze znajdzie sie ktos kogo kompy nie obchodza i wszystko sprzeda, tak jak wtedy było z tym kompem podczas plebisctytu!
A pytania proste/
No to czekamy, co los nam przygotuje :P
WYGRAM TO! :D
I zwykle tacy jak ty wygrywają! Kurde ktoś tej karty potrzebuje bo chciałby pograć, to zawsze znajdzie sie ktos kogo kompy nie obchodza i wszystko sprzeda, tak jak wtedy było z tym kompem podczas plebisctytu!
Sory ale świat to nie tylko komputer i gry. Laska sprzedała kompa powiedzmy że za 15 k zł, kupiła kompa za 4-5k z i ma sporo zielonych w kieszeni.
krucyskun ---> Nie wiem czy 5 za niego w końcu wyciągnęła.
Za tania ta nagroda żeby startować:P Takie "drobniaki" mnie nie ratują. Czekam na plebiscyt i coś co może mi pomóc.
krucyskun ---> Nie wiem czy 5 za niego w końcu wyciągnęła.
Tak czy inaczej lepiej sprzedać takiego predatora i kupić coś dobrego względem jakość/cena, zawsze te drobne na coś się przydadzą.
krucyskun a no podobno sprzedala za jakies pol tego co byl wart skad wiem nie ważne
Może tym razem się uda. Jak nie to poszukam pestki dyni w bananie...
Powodzenia:) też mam nadzieję na wygraną:P Jak nie to oszczędzę kasę do lutego (hope so)
hehe, pierwsze pytanie powaliło mnie na nogi :P na wszystkie można znaleźć odpowiedź w gry online wystarczy dobrze śledzić przegląd i nowinki :)
no to lotto, musiałem wziąć udział w konkursie, nic nie boli a zawsze uszczerbek nadziei, że można zawalczyć o unikalną nagrodę z gry Avatar. Zacierajmy panowie rączki może któremuś z nas się poszczęści i z nadchodzącym nowym rokiem, odpali peceta z cudem techniki w środku :) a pomyśleć 10 lat temu nikt nie wyobrażał sobie takich gier i kart graficznych :) Pozdrawiam i życzę udanego skoku do nadchodzącego Nowego Roku! ! !
A właśnie kupiłem GF 9800 GT więc torba mi się przyda xD.
życze wszystkim szczęścia i sobie też.Wesołego Sylwestra!!!!!!!!!!!!!!!
ale jestescie egoisci i mowicie ze sami juniorzy tu biora udzial. Może biora bo tak jest w regulaminie konkursy! przeczytajcie go najpierw a pozniej piszcie komentarze! Powodzenia!
P.S. szczególnie juniorom
znając życie pewnie znów nie wygram, ale warto spróbować ;)
ps. z góry gratuluje "juniorom" którzy z pewnością wygrają xD
krzynier --> Okej, to niech będzie ograniczenie że po miesiącu od zarejestrowania mogą brać udział w konkursach.
Jak ja bym chciał wygrać chociaż raz. Marzenia nie do spełnienia.
łee - myślałem , że 5870 do wygrania, a tu starocie, i nowy zasilacz by trza, łee
Powiem wam że 2 najlepsze filmy tego roku to Avatar i 2012.
Fajnie by było dostać tą karte bo jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałem :)
Davido941 ->
Dodaj że najlepsze w kategorii filmy dla dzieci i młodzieży.
mam nadzieje,że się uda, bo juz nowa karta by sie przydała,ale ciężko bedzie;p
Wysłane:) Życzę Powodzenia :)
oby nie 1 i 3 miejsce xD
te konkursy powinny dużo mniej trwać ;/
wtedy mielibyśmy większe szanse na wygraną, a tak do końca trwania konkursu tyle osób weżmie udział że hohoho.
Ja dalej obstawiam, że juniorzy wygrają xD
Powodzenia wszystkim :D
Soplic - brawo, nie podobaly ci sie filmy 2012 i Avatar to jestes dorosly i w ogole zajebisty cool madafaka. Masz widoczne kompleksy, idz sie leczyc.
JohnnyD->
Oceniając ton i emocje jakie okazujesz, jesteś lepszym kandydatem do leczenia... Co w tym ubliżającego że istnieje kino młodzieżowe?
Moim zadaniem mam jakąś iskrę nadziei że wygram ta karte
Żeby wygrać trzeba mieć dużo szczęścia ;) Pozdro
Powodzenia wszystkim oraz życzę szczęscia wygranej :)
Soplic - to, że stwierdzenie, iż film jest dla dzieci lub młodzieży wyraźnie ujmuje ocenie filmu. Pisząc tak wyrażasz się o nim z pogardą. Ja rozumiem - każdy może mieć swoje zdanie, ale po co obrażać innych zaliczając ich do głupich dzieci czy młodzieży? No chyba sam mi nie powiesz, że pisząc słowa "Dodaj że najlepsze w kategorii filmy dla dzieci i młodzieży." miałeś na myśli coś pozytywnego w tym? Ten film jest dla WSZYSTKICH ludzi (Avatar od lat 12, a 2012 od 15).
No nareszcie jest o co zawalczyć. Powodzenia
Chowder13-----> nie chodzi o to że to juniorzy tylko o to że ktoś zarejestruje sie tylko po to żeby wygrać konkurs a potem porzuci konto i du*a
POWODZENIA.WESOŁEGO SYLWESTRA
He he chciałbym wygrać tą karte (miałbym kase na ps3) :)
A tak przy okazji to wesołego Sylwka i dużo szczęścia (szczególnie w tym konkursie)
Co wy się rozczulacie nad sobą myślicie, że wam zrobią łaske i was wybiorą. Też nic nie wygrałem i jakoś żyję. Konkurs naprawdę super pewnie nie wygram, ale co tam szkodzi wziąć udział
Odpowiedzi wysłane :). Życzę wszystkim powodzenia.
ach krakers__nr1--> o to ci chodzi. A no jeśli tak robią to glupi i to moje zdanie.
Anhilation: Sam innych ganisz za rozczulanie się a twój post ma taki sam oddźwięk :P ("pewnie nie wygram") . Skoro już tak piszesz to pewnie nie wygrasz, skoro na razie nic nie wygrałeś i jest ci z tym dobrze po co to zmieniać :)
Wystrzałowego Sylwestra wszystkim i Powodzenia ^^
kto zagra kto wygra? oto jest pytanie ...:P
Noooo! Założyłem dziś ze 120 nowych kont juniorów bo nagrody są zacne, więc specjalnie na takie okazje mam juz ponad pół tysiąca kont-widm, napisałem se też programik, który to wszystko obsługuje i git. Pewnie zaś coś wygram, jak zawsze. HA!
taak, bo nie ma czegos takiego jak IP, i na dodatek chwalenie sie tym. +2 Combo breaker, ale oby to byla ironia ;)
To po cholerę bierzecie udział w konkursie jak piszecie że nie wygracie? Pomyślcie zanim coś napiszecie...
DjSeba89 wiemy, że nie wygramy bo szanse s niewielkie nawet bardzo niewielkie
Szczęśliwego nowego roku 2010 ;)
Pozdro
Nigdy nic nie wygrałem...moze teraz sie uda..wszystkim zycze powodzenia
Hehehe i jak zwykle wiem ze nic nie wygram......a pewnie znowu mi sie nie uda...ja to mam zawsze pecha ..Ludzie jak chcecie nabis postów to moze konkretny watek załóżcie np"żale i smutki"...I tak przy okazji szczesliwego Nowego Roku...i dużo wygranych;D
Nie mam nigdy szczęścia nigdy nic nie wygrałem. Chciałbym aby kiedyś mi to szczęście dopisało .
Zagrać mogę ale raczej nie wygram, ale cóż, warto spróbować.
Poszło!! Zawsze może być CuD:D Życze wszystkim POWODZENIA;))
piotr12323: niestety, radeony nie mają CUDA. Tylko Nvidia to mają
Kolejny konkurs pewnie nie wygrany. Ale zawsze trzeba probować:). POWODZENIA!!!
LV ZERO
może w końcu się uda
Film Świetny to i gra Świetna ja bym chciał tylko wygrać grę ale pewnie i tak nie wygram ale wszystkim !!!!!!życzę powodzenia!!!!!! pytania banalne jak nie wygram to kupie grę
ktoś z was was był na "Avatar(ze) w IMAX warszawie????
Film Z.a.j.e.b.i.s.t.y nie ma takiego drugiego Polecam
jutro jadę 2 raz do kina na Avatara
Nie iem jak wy ale ja od góry do dołu strzelałem:D Może w przyszłości zostanę dobrym Snajperem xP
lubię placki
patrykmaki - ja byłem w kinie. Też idę 2 raz do kina.
@Top: Ta karta to 512 czy 1024 ?
przepraszam wszystkich ale to ja wygram główną nagrodę ;)
Musze wygrać !!! Avatar NAJLEPSZY FILM NA ŚWIECIE GORĄCO POLECAM
Super konkurs, przydała by się karta, moja stara jak... Powodzenia !
Mam Nadzieję ze wygram ! Powodzenia
Nadesłałem swoje odpowiedzi ... mam nadzieje że coś wreszcie wygram
Najarałem się na tą gre mósze ją wygrać!!!