Komentarze: Przybornik Rocka - jak sobie radzić ze stresem przy nagrywaniu?

Forum Inne Gry
Odpowiedz
09.06.2011 17:18
Harry M
1
odpowiedz
Harry M
204
Master czaszka

Komentarze: Przybornik Rocka - jak sobie radzić ze stresem przy nagrywaniu?

Przyda mi się :).

09.06.2011 17:21
ROJO.
👍
2
odpowiedz
ROJO.
186
Magia Kontrastu

Buhahahaha. Chmurki + miny = głośne wycie. Super! Idea zacna. Ogromny szacun za to co robisz. Myślisz o innych. To się ceni.

09.06.2011 17:29
Cayack
😃
3
odpowiedz
Cayack
60
Gospodarz Przystani

Najlepsza ta mina przy "Na pewno?" :D

Fajnie, że wychodzisz z tymi poradami do młodych (i nie tylko) twórców. Jestem pewien, że niejednemu się przydadzą :)

09.06.2011 17:30
4
odpowiedz
Klama-osh_NPC
31
Generał

Fajny materiał Rock i... fajnie, że się pokazałeś :P.

09.06.2011 18:11
😜
5
odpowiedz
Von Zay
39
Pretorianin

Ja tu sobie pozwolę skopiować moją odpowiedź na YT ;)

Rock przesadza ;) Ja to po prostu robię parę lat i w końcu zaczęło wychodzić naturalnie. Pierwsze filmiki kleciłem tygodniami, a nadal jeszcze jest przede mną mnóstwo do zrobienia i nie radzę się wzorować ;) Więc rada jest taka - jak to Rock ujął na początku - nagrywać, nagrywać, nagrywać ;)

09.06.2011 19:05
Brucevsky
6
odpowiedz
Brucevsky
150
Playing with writing

GRYOnline.plTeam

Przydatne rady powiedziane po ludzku, bez zadęcia. Świetne :)

09.06.2011 19:44
InF'ernaL
7
odpowiedz
InF'ernaL
46
Konsul

Takie vlogi też się przyjemnie słucha i ogląda :)

09.06.2011 21:02
Barthez x
8
odpowiedz
Barthez x
210
vel barth89

Rock, ale osobiste zwierzenia :P

A tam w tle jest półka z grami, czy książkami? Może kiedyś pochwalisz nam się Twoimi zbiorami? :)

09.06.2011 21:15
Rock Alone
9
odpowiedz
Rock Alone
63
Konsul

nie mam gier w "fizycznej postaci" to książki :]

09.06.2011 21:26
👍
10
odpowiedz
Hiydneth_NPC
9
Legionista

Mówisz Rock że lecisz na torrentach ? ;]
Świetne rady na pewno się przydadzą i czekamy na więcej :)

09.06.2011 21:29
ROJO.
😜
11
odpowiedz
ROJO.
186
Magia Kontrastu

To jest kwestia, w której jesteśmy z Rockiem całkowicie różni - ja lubię gry w wersjach pudełkowych - on cyfrowych (steam, itp.)

09.06.2011 21:42
12
odpowiedz
śmigli
37
Generał

Rock, kompletnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Teraz widzę, że avatar bardzo fajnie dobrany. Filmik bardzo przyjemny, świetnie się oglądało. Pozdrawiam.

10.06.2011 14:13
13
odpowiedz
zanonimizowany557455
38
Centurion

Tez inaczej sobie Rocka wyobrażałem :D
Przyjemnie się ciebie słucha, a i ciekawe video nagrywasz, a porady tego typu są bardzo spoko i mi się na pewno kiedyś przydadzą. Jakbyś nagrał jeszcze kilka takich porad było by fajnie :D

PS. zapuszczę taką bródkę, bo to zaj**iście wygląda ;P

10.06.2011 15:50
14
odpowiedz
zanonimizowany63338
78
Pretorianin

@Rock.Jeżeli masz możliwość ustaw "manual focus" na swojej kamerze.Te problemy z ostrością to winna auto.Za każdym razem jak wykonujesz jakiś gwałtowny ruch kamera "się gubi" i szuka nowego punku odniesienia. Poza tym bardzo fajnie.Pozdrawiam

10.06.2011 16:36
piotr432
15
odpowiedz
piotr432
86
Warrior

czy von zay nie było kiedys w gry-online lub w tvgry ? bo cos mi sie tak zdaje .

18.06.2011 13:04
👍
16
odpowiedz
zanonimizowany777435
34
Senator

piotr432 -----> tak dobrze kojarzysz. :) Maciek Makuła również znany pod pseudonimem Von Zay kiedyś w TvGry.pl miał swój udział.... Jeszcze pamiętam jego Doomy Starców i Ogłoszenia Parafialne. Chyba jeszcze nadal się się branży gamingowej utrzymuje kręcąc nadal filmy na swoim suchym kanale na YouTube. Od czasu do czasu nagrań posłucham , gameplayów pooglądam , bo trzeba przyznać , że gadanie przychodzi mu niezmiernie łatwo. Ale nie o tym.

Rock - to bardzo miłe z Twojej strony , że w końcu postanowiłeś pokazać twarz i przestałeś ukrywać Swoją osobę pod płaszczykiem filmików z różnych gier ;). Samo video bardzo pasuje do treści , gdyż fakt , iż zdecydowałeś w końcu że tak powiem "wyjść do ludzi" jeszcze bardziej przekonuje tych troszeczkę bardziej nieśmiałych i mniej otwartych graczy do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami na fonii. Dzięki temu każdy może nabrać pewności siebie i w końcu przekonać się że gadać każdy może ( z tym że jeden lepiej ,drugi gorzej ;). Zachęcasz do tworzenia własnych nagrań i dokładania cegiełek do branży elektronicznej - to się ceni. :)
Rady uwzględnione w nagraniu są bardzo pomocne i jeżeli ja kiedyś się zdecyduję na ten pierwszy krok w stronę przemawiania do większej publiki , skorzystać z nich nie omieszkam .
Za to , co robisz należy Ci się Szacun

Rock - tak trzymaj :)

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl