Komentarze: Prison Break - Skazany na kolejne sezony.
Trzeba przyznać ,że pomimo serial nie jest jakimś mistrzostwem to na pewno jest wart obejrzenia.Do dziś pamiętam jak wyczekiwałem na nowe odc w Polsacie :)
Fan klimatów więziennych, a Oz oglądał?
Orlando
pamietam ze OZ polecales ale napisow nie bylo w ktoryms momencie, zmienilo sie to moze?
Początkowo byłem Sceptycznie nastawiony do serialu, lecz już pierwszy odcinek mnie zafascynował. 2 pierwsze Sezony. Miód-Malina. 3 Widać był robiony na siłę. A reszta kompletne popapranie wszystkich wątków. Za dużo wszystkiego na raz. Ocena serialu jak dla mnie to mocne 9/10
Dla kogo jest ten tekst? Jeśli dla ludzi, którzy nie oglądali serialu, to trochę za dużo spoilerów, z mega spoilerem na końcu ;)
A co do serialu, to pierwszy sezon oglądałem z wielką przyjemnością, drugi z rozpędu, trzeci niejako z obowiązku a czwarty odpuściłem po chyba 2 czy 3 odcinkach.
Dobry serial to taki, który ogląda się z zapartym tchem nie zważając za pierwszym razem na dziury w fabule. Prison Break, 24 godziny - są niewiarygodne, zakręcone ale wciągają jak cholera. Przy czym moim zdaniem 24 jest lepszy. Teraz czekam na kolejnego Dextera.
Do pierwszych sezonów są chyba na napiprojekt, do późniejszych na napisy24.pl.
czyli sa do wszystkich sezonow?
Stawiam na tak, oglądałem bez lata temu.
http://napisy24.pl/szukaj/&stronaArch=1&strona=5&szukajNapis=oz+4x%26postAction%3DszukajZaawansowane
@Poczciwina
Spoilery są, dlatego napisałem na czerwono, że takowe będą w tekście :)
PB co tu duzo gadac - swietny serial ktory ogladalem (najpierw na Polsacie do 3 sezonu, pozniej jeszcze raz od poczatku juz na kompie) z wielka przyjemnoscia. Faktycznie ciagniety na sile (4 sezon...) ale dla mnie podobnie jak dla przedmowcy z [4] serial zasluguje na 9/10 i miano klasyki serialowej. Z podobnych projektow ogladam teraz Breakout Kings, ktory tez mi sie podoba (w jednym odcinku nawet T-Bag byl :P) i ktory tez serdecznie polecam jesli ktos nie zna.
Ja obejrzałem do samego końca, fajnie że jako jeden z niewielu ma swój faktyczny koniec (a to róznie sie zdarzało w USA TV). Ostatnie sceny zapadają w pamięć. Mimo róznego poziomu odcinków polecam całość :)
Pierwszy sezon to było coś!
Niestety później trochę przekombinowali. Przygodę z serialem skończyłem na 3 sezonie i wątpię, żebym go kiedyś dokończył.
Serial bardzo mi się podobał. Najlepsze były dwa pierwsze sezony. Ocena serialu to 9/10.
Dla porównania taki Breaking Bad po 4 sezonach cały czas powala genialnością.
Lost, mimo, że miał mniej widzów niż prison to i tak lepszy :)
Prison pierwsze 2 sezony miód, reszta kaszana
Mnie sezon 1 i 2 bardzo się podobał ale na nim powinno się to skończyć, reszta już była tak głupia, że szkoda
gadać.
[16]
spoiler start
Chyba cie POPIERDOLIŁO, czyzbys polowy nie zrozumial?
spoiler stop
Ogladalem pierwszy sezon choc zniesmaczyl mnie final Wielkiego Przemyslanego Planu "spierdalamy przed siebie i sie zobaczy" oraz psychopata na rowerku, ktoremu tez sie udalo uciec.
A potem im dalej, tym gorzej, w polowie II sezonu odpuscilem i nie zaluje.