Komentarze: Prawdopodobnie jeden z ostatnich, a na pewno najlepszy trailer Battlefield 3
Mi się spodobał ten moment , gdzie leci muzyczka i jak bohater wpada do wody , to tak ciszej ją słychać , ciekawy patent :)
<-''Get down on the ground! I SAID GET DOWN ON THE GROUND!'' + motyw muzyczny
Jeśli SP będzie dłuższy niż 8h, to może się w końcu zainteresuję. Chociaż ta mimika twarzy nie wygląda zbyt dobrze jak dla mnie. Gościu drze mordę i jedynie usta mu się ruszają.
no muszę przyznać że jest naprawde dobry(szkoda że tak naprawde zkopiowali call of duty black ops!)
tak się robi trailery :)
i tak... "get down on the ground" wypowiedziane przez aktora jest genialne :D
Bylem pewnien ze w 0:36 jest Glenn Morshower, ale wg IMdb etatowy aktor political foction robi u konkurencji :P.
W wojnie na trailery BF 1:0 CoD.
http://www.imdb.com/name/nm0607703/
Prawdopodobnie jeden z ostatnich, a na pewno najlepszy trailer Battlefield 3
Prawdopodobnie jeden z kolejnych, a na pewno nie ostatnich tekstów autora o Battlefield 3
Miło się zawieść i nie słyszeć w kolejnym trailerze murzyńskiego hiphopu tylko przyjemny motyw. Kurde kampania to jedna wielka niewiadoma nikt w nią nie grał, gamespot juz pisał że nie zrobią recki na 25 bo wczesniej nie da się z powodu day one pacza.
Co do daty premiery, my zagramy dopiero 27 o 1:00, tak mi wyskakuje gdy próbuje uruchomić swój preload BF3, wiec 4 dni do premieryEU.
Nie orientujecie się, czy gierka będzie już w poniedziałek/wtorek w polskich sklepach? Czy jednak trzeba czekać do czwartku? Bo przy okazji premiery Fify12, wystawili ją kilka dni wcześniej, tylko była zablokowana na originie...
mam nadzieje, że nie przesadzą w strone modern warfare... ta strzelanina i pościg w centrum nowego jorku???? wygląda troche niepokojąco...
Wygląda super, single rządzi się innymi prawami. IMO powinien być filmowy, tak jak MW.
klimatem bardzo przypomina modern warfare 1....grafika boska....nic tylko czekać
Będzie konkurować o grę roku z Batman: AC
spoiler start
Na TPB już BF3 jest
spoiler stop
jakoś mną nie wstrząsnął ani nie miałem ciarek czy też 'włosów na dęba' jak to bywało w kilku różnych trailerach; lepsze już były trailery któregoś MW, gdzie akcja szła w parze z ostrą muzą i absurdem, tu stawiane jest na realizm ale i tak przy akompaniamencie epickości tego tytułu jego trailery są słabe a ten tylko dobry
Akurat mimika i animacja zaprezentowana na tym trailerze przebija wszystko, co widziałem do tej pory w grach komputerowych. 1:10, nigdy nie widziałem bardziej realistycznie odwzorowanej twarzy.
przynajmniej ten trailer próbuje być realny a nie s-f pod tytułem modern warfare :) już się nie mogę doczekać paczuszki :D
Nie wiem czy nazywanie tej muzyki motywem bf3 jest poprawne, bo to po prostu przeróbka motywu z bf1942. A trailer miażdży.
Damian1539 --> nie jest źle z tą mimiką. Specjalnie obejrzałem trailer jeszcze raz, żeby skupić się na mimice i da się wytrzymać. Jak napisał Mr.t0ster --> przesadziłeś z L.A. Noire :P Wiadomo, że to nie ten poziom mimiki, ale w L.A. Noire tylko to było mega, a reszta przeciętna. W BF3 z mimiką jest spoko, a reszta jest mega (a właściwie to okaże się za kilka dni).
ROJO --> no ale trzeba przyznać, że faktycznie dużo już tych informacji nie zostało... Czekam na jakieś większe info i trailery o Back to Karkand, bo co do samego BF3 to niedługo trzeba będzie iść na jakiś odwyk od wyszukiwania informacji związanych z nim. Niestety.
Generalnie to to musi być przeznaczenie - BF3 ma premierę centralnie w moje urodziny, więc będzie to dla mnie naprawdę trudny okres - grać czy świętować :P Ale jeśli nie będą gry rozsyłać wcześniej to powinno się poukładać. No i, Rojo, liczę na Ciebie i Rocka - zaraz po premierze wpisuję na yt "rock rojo battlefield 3" ;)
Emisariusz --> zgadzam się z LordSettlers akurat w tym względzie. Trailery nie mają w sobie raczej nic z s-f (może oprócz tego, że USA jest atakowane na swoim terenie). Po prostu są strasznie nierealne i bardzo sporo się tam dzieje. BF jest bardziej stonowany :)
BTW tutaj premierowy trailer MW3 - chciałem dodać wpis w związku z tym, ale Hed na GOLu mnie wyprzedziłw pomyśle porównania zwiastunów :P
http://www.youtube.com/watch?v=1xjCdN_rWCE&feature=player_embedded
marcing805 --> to był Robocop :P
Generalnie oba trailery prezentują podobny styl i opowiedzieć swoją historię, z tym że BF jest stonowany (jak już wyżej pisałem), a MW3 to rozpierducha :)
chodzilo mi wlasnie o "s-f" czytaj nierealny :)
btw. tak sie zastanawialem: czemu taki duzy portal jak GoL nie ma swoich serwerow do grania w multi ? BF3 moglby byc ciekawym poczatkiem w tej kwestii :)