Komentarze: Królewska 57 - odc. 46 - Mafia 2 i psychologiczny rys postaci
a co to ma do mafii ??
W ostatniej ramce gość po lewej ma policzki jak chomik.
Kiepskie.
YYY dla tych co nie wiedzą to scena "łóżkowa" miała miejsce w grze i była to jedna zpierwszych misji, a ogólnie Autorom chodziło chyba o to że Mafia II mogłaby nawiązywac do pierwowzoru
Jesli kiedykolwiek bedzie konkurs na najgorszy i najmniej smieszny komiks nawiazujacy do gier video to GOL ma pierwsze miejsce jak w banku.
Kabraxxis- i nagrodę publiczności
Mag23 wiem gralem w mafie ale z tego co pamiętam to tam bohater nie był drętwy jak kłoda :)
Te rysunki to jakiś żart? Gość jak chomik, a ta babka z miną i przodozgryzem 70-latki...
Naprawdę musicie publikować te pseudokomiksy?
Orl@ndo -> to nic, popatrz sobie jaka szczeka na drugim obrazku ma ta babka
W ostatniej ramce gość po lewej ma policzki jak chomik.
A babka obok twarz konia :)
Niestety,ale według mnie te komiksy obniżają poziom gola
a mnie się podobają komiksy na GoLu. Komiks jest śmieszny, specyficzne poczucie humoru trzeba mieć... może nie wszyscy takowe mają jeśli nie śmieszą ich żadne komiksy z gola.. ;']
widze, ze komiksy na golu to nietrafiony pomysl
malo kto je rozumie, niestety :/
Trochę dziwny ten komiks nie zajarzyłem od razu. Moja ocena 3/10 pomysł, 5/10 wykonanie.
Oprócz trochę kanciastych mordek postaci to wszystko ok. Nie wiem o co się czepiacie... Nie graliście w Mafię czy macie problem z myśleniem?
Przypomnijcie sobie misję Sara, a nie się barany w kółko pytacie, co to ma z Mafią wspólnego... Takich detali nie znać toż to wstyd. :/
BTW. Inteligentne poczucie humoru autora, jak najbardziej mi się podoba.
o ile pamietam Tommy w M1 kochał tą swoją kobiete i był dość uczuciowym człowiekiem dlatego komiks nie ma racji bytu, dno totalne...
ci co piszą dno to się gu.... znają ten odcinek jest zarąbisty
Pompe miałem niezłą.Dotego komiksu żeby go zrozumieć trzeba właśnie przejść misje sara w mafii ,miec cos... w glowie albo poczucie humoru.
Cienkie. jak zagram w mafie II to pogadamy
Oo, zmiana tytułu komiksu.