Komentarze: Królewska 57 - odc. 41 - Tomb Raiden
abym sie nie zdziwił gdyby japońce zrobili anime z tomb raider... ale nawet ta lara jest za mało mangowata
No właśnie, wszyscy załapali. Dlatego dno - bo obrazek po prawej wspólne z mangą ma motylki w tle, na pewno nie wygląd Lary
Co jak co, ale Lara jako postać z Mangi była by jeszcze bardziej zajebistsza niż obecnie. A tu widzimy kiepską parodię.
D-N-O. Nawet sie przy tym nie usmiechnalem, a co dopiero smiac :/
Nooo... Chyba to po prawej ma udawać mangę. Zresztą, przy tych durnych podpisach powinno być zdanie: "Ten obrazek po prawej ma udawać mangę!"
Tragedia ten komiks dzisiejszy.
DNO, bo nie wiem dlaczego wszystkim się wydaje, że od razu Lara będzie zjapońszczona :P
I nie sądziłem, że w redakcji GOLa też są rasiści jak tu na forum.
Ambitny Łoś -> Tu nie chodzi o rasizm tylko o to że chyba wszystkie postacie z gier od Square-Enix
Mają duże oczy różnorakie włosy i w przypadku mężczyzn kobiecie rysy twarzy.
bardziej od komiksu rozśmieszyły mnie osoby krytykujące tutaj kreskę. Na Boga, to jest mini-komiks, anegdotka. Sam jestem wielkim fanem mangi i anime, ale bez przesady, są duże oczy? są, wszyscy wiedzą o co chodzi? wiedzą. Co by zmienił super wypasiony art? nic, a tylko autor by się namachał albo w ogole wycofał;P
Niestety tym razem takie sobie. A szkoda, bo poprzedni odcinek był naprawdę dobry.
Mnie to najbardziej rozśmieszył fotograf oglądający zdjęcia i błyskający flashem ;)
Ciekawy odcinek. Równie interesujące jest jak będzie wyglądał nowy Tomb Raider, po przejęciu Eidios.
Myslalem ze bedzie polaczenie Lara Croft + Raiden z Mortal Kombat xD
Przecież SE aż tak nie wpłynie na rozwój tytułów Eidosa, ale sam dowcip raczej dobry. Uśmiechnąłem się :)
OMG...