Komentarze: Konkurs z Runes of Magic. Do wygrania karta graficzna i koszulki z gry!
Nieźle... ;>
Obym wygrał ^-^ Jeszcze nic mi się nie trafiło... ;<
ta pierwsza nagroda rzeczywiście całkiem całkiem
Ladna ta pierwsza nagroda. mam nadzieje ze wygram
ale z pytaniami się postarali i to porządnie
taa 2300 qestow a w encyklopedii gier jest napisane ze ponad 600
poza tym znając free gry online tym bardziej azjatyckie zapewne można kupić sto milonów golda za 10 zł a te 2,5 miliona graczy to w większości turasy i boty
Taką grafe w kompie mieć to można by było pograć a nie ten mój złomik to już mi rdzewieje normalnie
W końcu jakiś konkurs w którym nie znałem wszystkich odpowiedzi od razu po przeczytaniu pytań xd
Oby się udało
Nagroda pierwsza niezła życzę wam powodzenia Panowie i Panie (jak są) ;D
No nie pogardziłbym taką grafiką :)
No no trudne pytania, jestem w 100% pewien że dobrze odpowiedziałem. Teraz trzeba tylko czekać
Może ty razem Wygram , karta by się przydała by zagrać w nowe gierki z lepsza grafom.
ja pierdziu konkursy trwają 2 tygodnie-miesiąć, powinny trwać z tydzien albo mniej, lun konkursy weekendowe jak CDA... ;/
No ja wlasnie zakupiłem coś lepszego do kompa (gtx285) ale te 500zl nie chodzi piechotą :)
Co do pytań to nieźle poszli, niezbyt łatwe :////
Życzę wszystkim Powodzenia... Chociaż sam chciałbym wygrać główną nagrodę :)
LaM4
To po co uczestniczysz w konkursie?
Przez ciebie mamy mniejsze szanse.
Żal mi ludzi którzy są bogaci i pro elo a nuby nie chcą dać innym
Osobom zainteresowanym szybkimi konkursami weekendowymi polecam GOL EKSPRES na Forum Dyskusyjnym.
Głowna nagroda robi wrażenie.Wszystkim życzę również powodzenia
Bardzo bym chciał wygrać takiego "potworka", ale i tak życzę wszystkim innym powodzenia. Tylko ten co wygra niech nie będzie cham i nie sprzeda jej na allegro :P
@EG2006_31507185 - Liczba questów w encyklopedii jest zgodna ze stanem sprzed roku. Teraz wyszedł nowy dodatek "the elven prophecy" który tą liczbę znacząco powiększył. A co do twojej wypowiedzi o botach, 1000000000 golda za 2,50 i turasach to się znacząco mylisz. Gra trzyma poziom naprawdę dobrych produkcji p2p.
Taaa przydałaby mi się taka karta,bo na zintegrowanej to w za wiele gierek nie pogram :(((
Powodzenia w konkursie :)
ja mam GTX275 :P ale koszulkę chętnie bym dostał :)
zgadzam sie z grzybek_977
mnie nie stac i by mi sie przydalo
Taka karta by mi się przydała, bym se pograł na niej w assassina creed 2, bo na mojej nie da rady
Aby wygrać trzeba grać :)
moze wygram hehe
Pytania są najtrudniejsze ze wszystkich, z którymi spotkałem się w tutejszych konkursach, ale warte wysiłku dla szansy wygrania takiej nagrody :)
Przesada! Powinno być 20 gier do wygrania, zamiast 1 karty graficznej i 2 koszulek, bo wtedy więcej osób dostanie jakąś nagrodę...
Poszło! niezła wygrana, pytania dość trudne. Ciekawe jaki farciarz będzie się bawił tym cudeńkiem :D
i po co taka karta graficzna do tej gry z lipną grafą? zwykły 8600 gt z dwurdzeniowym procem ciągnie tą grę na full. ŻENADA!
Faktycznie bardzo trudne...
Przydała by się karta bo ostatnio mi trochę nawala
Powodzenia wszystkim ;) u mnie najsłabszą częścią w komputerze jest właśnie karta to pomyślałem, że spróbuję
@Tukanek - Ta karta nie jest "specjalnie" do ROM, została tylko zasponsorowana przez jej twórców :/
Jeżeli wygram, będę niezmiernie zadowolony i złoży się nowego kopma pod tą grafikę :>
ile ja bym dała za nową kartkę ; o jak tak dalej pójdzie pój komputer będzie odtwarzał tylko gry z 1999 i jeszcze dalej
mnie normalnie i nie tylko mnie pewnie szlak trafia jak czytam komentarze typu nic nie wygrałem albo chciałbym wygrać i to piszą ludzie level 0 lub 1-2. A potem jak nie wygrają to rzucają komentarze typu konkursy są ustawione aż żal patrzeć i czytać
No mi tez się przyda bo na mojej to w wiele gierek nie mogę pograć. POWODZENIA!!!
Dziwne na samym początku konkursu nie mogłem znaleść odpowiedzi a prawie przed końcem konkursu mi się udało no cóż lepiej późno niż w cale.Pwodzenia wszystkim :)
przydała by mi się taka karta można by było poszaleć w jakieś gry na niej :) powodzenia życzę
Odwiedź blog, który pomoże Ci się wzbogacić
Już dziś pierwszy typ za free.
http://insidery-insidery.blogspot.com/
Odwiedź blog, który pomoże Ci się wzbogacić
Już dziś pierwszy typ za free.
http://insidery-insidery.blogspot.com/
nie spamuj
red1222 Serio? JA TEŻ! Mam zintegrowaną, bo mój GF 9800GT się zepsuł ;(
@[41] bitzz
A ty wiesz, że Runes of Magic to gra darmowa? A konkurs dotyczy Runes of Magic. WBIJ SE TO DO ŁBA!
PS Czy nie ma tu już Adminów, Modów, czy czego/kogo?
znowu to samo ;( czyli nic ;(
No cóż, szkoda. Kartę bym zainstalował u siebie i wreszcie w Wiedźmina na przyzwoitych ustawieniach pograł, a koszulkę bym dziewczynie podarował, bo uwielbia nadruki. Better luck next time :)
No trudno. Gratuluje wygranym. Miłego korzystania z karty i wygodnego noszenia koszulek.
gratuluję wygranym
i znowu nic no cóż gratuluje wygranym
pogratulowac tadeuszowi nowej grafy miod i orzeszki