Komentarze: Kiedy bohater umiera czyli o zabijaniu głównych postaci gier

Forum Inne Gry
Odpowiedz
08.04.2013 19:33
1
odpowiedz
zanonimizowany801172
21
Pretorianin

Komentarze: Kiedy bohater umiera czyli o zabijaniu głównych postaci gier

08.04.2013 19:50
sakora
😐
2
odpowiedz
sakora
13
Chorąży

Dlatego właśnie o TEJ grze nie napisałem, jak i o całym twiście na końcu.

08.04.2013 20:09
3
odpowiedz
Koanton_NPC
152
Legend

Genialny pomysł na artykuł. Nikt nie wie, czy nie napotka na spoiler, dopóki o nim nie przeczyta. Jakakolwiek próba ostrzeżenia, jakiej gry dotyczy spoiler, jest spoilerem samym w sobie. I jeszcze pierwszy komentarz na deser.
Troll level: Master.

08.04.2013 20:15
Fett
4
odpowiedz
Fett
256

ma_ko - również się nie popisałeś :D Jak jego post zniknie to i tak zostanie Twój, który sam w sobie będzie spoilerem :P

Mephistopheles - +1

08.04.2013 20:22
5
odpowiedz
Galban_NPC
21
Legionista

mogłeś sobie darować zdjęcie z shadow of the colossus, nie grałem ale zakładam, że głowny bohater ginie,
skoro dałeś takie zdjęcie. dzięki.

08.04.2013 20:48
6
odpowiedz
Jorint_NPC
106
Legend

Ogólnie na GOLu przeczytałem ok. 10 growych spoilerów. Co ciekawe pośród tej 10 (gdzie jeszcze był ME, Gears of War 3) są wszystkie części Bioshocka.

08.04.2013 20:52
jarooli
7
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

Dzięki za spoilery kolego, wystarczy przez jedną sekundę spojrzeć na artykuł i już można sobie spieprzyć kilka godzin gry.
Kiedyś gdy zacząłem rozmyślać nad tym jak banalnym i ogranym posunięciem jest uśmiercenie głównego bohatera gry, zastanawiałem się czym można o tym napisać artykuł, ale doszedłem do wniosku, że nie bo wystarczy, że nieświadomy gracz zobaczy tylko tytuł gry, która jest opisywana i już dostaje megaśnym spoilerem prosto w twarz. Myślałem, że nikt nie wpadnie na taki pomysł a tu proszę..

08.04.2013 21:32
NewGravedigger
8
odpowiedz
NewGravedigger
205
spokooj grabarza

:D

co za bałwany. Po cholerę wchodziliście w ten artykuł?:D Trzeba naprawdę tępej masie pisać w tytule artykułu

UWAGA SPOILERY Z GIER STARSZYCH NIŻ 3 LATA?

patricius

ja największy spoiler, na jaki się natknąłem był w wątku o harrym potterze:) I tak na miesiąc przed premierą polskiej wersji dowiedziałem się co robi Dumbledore na końcu bodajże 6 tomu

a w pierwszym poście ewidentnie cham albo idiota. Nie umiem tego inaczej nazwać.

08.04.2013 21:55
jarooli
9
odpowiedz
jarooli
111
Would you kindly?

co za bałwany. Po cholerę wchodziliście w ten artykuł?
Nie trzeba nawet wchodzić w artykuł bo na stronie głównej gameplaya jest umieszczony jeden obrazek z podpisem gry więc nawet choćbyś nie chciał to przeglądając wszystkie wpisy trafisz na niego. Poza tym do kogo jest skierowany ten wpis? Skąd mam wiedzieć, czy są w nim opisane gry, które już znam czy nie i czy nie zepsuję sobie zabawy wchodząc w niego? Ja zobaczyłem tylko 2 tytuły gier, na szczęście ten drugi spoiler był mi już znany.

08.04.2013 22:25
NewGravedigger
10
odpowiedz
NewGravedigger
205
spokooj grabarza

Poza tym do kogo jest skierowany ten wpis?

do ludzi, którzy mają wyje***ne na to, czy przeczytają spoiler ze starszych gier, czy też nie. Ja np. zdziwiłem się, że zobaczyłem w treści SoC, ale mam świadomość, że pewnie nigdy w nią już nie zagram. Tak samo pozostałe, nie oszukujmy się, już STARE gry.

spoiler z pierwszego posta natomiast solidnie mnie wkurzył

08.04.2013 22:33
11
odpowiedz
Galban_NPC
21
Legionista

@NewGravedigger

to smutne, że Cie wkurzył. ja osobiście przeszedłem Bioshocka Infinite i nie mam z tym problemu, więc nie rozumiem
o co ten krzyk. To, że gra ma x lat to nie znaczy, że można szastać spoilerami na lewo i prawo, tym bardziej,
jeżeli gra była exclusivem na ps2 i na dodatek uważanym za jeden z najlepszych ( mówie tutaj oczywiście o Shadow of the Colossus ). Naprawdę, pisanie tego typu artykułów mija się z celem, bo nie wnoszą nic wartościowego (kto grał ten wie, kto nie grał ten nie chce wiedzieć), a jeżeli się tego typu artykuły robi, to uważa się aby przypadkiem
nie zrobić spoilera zaraz na głownej stronie...

08.04.2013 22:50
12
odpowiedz
Koanton_NPC
152
Legend

Co w tym dziwnego, że ktoś dopiero po latach zagra w jakiś tytuł? Ja robię tak cały czas, na przemian z nowymi grami. Wystarczyło zatytułować artykuł "Najbardziej szokujące zakończenia gier" i wielką czcionką przed każdym akapitem napisać tytuł produkcji. Obecny wpis przyjął możliwie najbardziej kretyńską formę, jaką się dało wymyślić. To jest materiał na /v/, a nie na gameplaya.

08.04.2013 22:54
NewGravedigger
13
odpowiedz
NewGravedigger
205
spokooj grabarza

bo nie wnoszą nic wartościowego (kto grał ten wie, kto nie grał ten nie chce wiedzieć)

w sumie coś w tym jest

08.04.2013 23:27
Aceofbase
👎
14
odpowiedz
Aceofbase
98
El Mariachi

[1]
...

powinni banowac za takowe cos

08.04.2013 23:58
15
odpowiedz
Fretzorz
1
Junior

Kiedy ktoś postanawia przeczytać taki artykuł i komentarze pod nim, to wyłącznie jego wina, jeśli natrafi na spoiler. Natomiast dawanie screena na głównej stronie do gry, w którą wiele osób mogło jeszcze nie grać, a miało to w planach, to zupełnie inna sprawa i screen ten powinien być usunięty.

08.04.2013 23:59
Pan P.
16
odpowiedz
Pan P.
178
022

Ano właśnie. Moja

spoiler start

Persona 3 i Digital Devil Saga

spoiler stop

są już spieprzone przynajmniej na pół roku, zanim nie zapomnę co mi mignęło w tym artykule. Całe szczęście resztę wymienionych gier już skończyłem albo mnie nie interesują.
A koledze z posta 1 życzę braku erekcji w noc poślubną.

09.04.2013 17:37
😁
17
odpowiedz
zanonimizowany911020
4
Konsul

1------> Mogłeś nauczyć się używać spoilerów.Mnie akurat ta gra nie interesuje,ale komuś mogłeś zepsuć zabawę.

<--------- A koledze z posta 1 życzę braku erekcji w noc poślubną.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl