Komentarze: Gorąca premiera. Gorący konkurs. Do wygrania Empire:Total War!
pytania proste, gierka super xD warto wziąść udział
łatwe jako fan serii Total War znałem na wszystkie pytania odpowiedzi
Łatwe pytania. Gierka jest bardzo fajna , mam nadzieję , że uda mi się ją wygrać.
biorę udział w tych konkursach ale nie jestem na liście nagrodzonych , skandal
Poszło i mam nadzieje na wygraną ponieważ ta gierka przypadła mi do gustu.
Poszło i mam nadzieję że wygram ponieważ ta gierka przypadła mi do gustu:)
proste... juz czekam na wysyłkę... halo??
bardzo proste pytania gorzej może być z prostotą wygrania
Ja mimo iż nie jestem takim zagozałym fanem to odpowiedzi znałem;)Proste były
łatwizna a gra zarombista poprostu czekam na wyniki!!!!!
26 mam urodziny więc może taki mały prezent ;P
Pytania bardzo łatwe xd.Na wszystkie znałem poprawną odpowiedź.Marzę że wygram,ale to szansa 1 na 10000000000
JAk wygram do dam kuzynowi na urodziny które ma 2 kwietnia to by było w sam raz xd.Maży o tej grze a jestem jego najlepszym kuzynem
Jak wygram to sprawię sobie prezent na urodzinki. Rozstrzygnięcie dokładnie 28 marca.
Ciekawe kto tym razem wygra.
Wszystkim życze powodzenia :))
moim zdaniem ciekawe ale napewno nie wygram :D
kan!awacek-> znam ten ból, sam brałem udział w paru konkursach i nic nie wygrałem, ale zawsze jest cień szansy na sukces. W sprawie tych pytań, są one BANALNE.
fajnie by było wygrać ;p ale szansa na wygrana jest taka jak znalezienie dziewicy xD
Empire Total War z grywalną RP Obojga Narodów i bitwami morskimi to coś pięknego a ja myślałem że Rome Total War jest świetne ;):):)
ja biore udział jeszcze w konkursie z przeglądu tygodnia może gdzieś się uda :)
może wkońcu
proszę cie boże plzzzz
jeszcze nigdy nic nie wygrałem, może teraz mi się uda!!!!!!!:P
kolejny konkursik xPP i znowu nic ?? coz tym razem ^^ zobaczymy
zgadzam się z Blade
Dobry pomysł, a jak wygram to stawiam wszystkim... po faworku!
Ulrich 1410 ... trzymam Cię za słowo !! :D Hmmm, a mi się zdaje czy tytuł konkursy został zmieniony ;> ?:D
Pytania proste, więc może się uda :)
a tak nawiasem mówiąc to odpowiedź na 2 pytanie jak wół w 2 zdaniu opisu nad konkursem hehe :D
jutro urodziny syna- może uda się wygra:D
Pytania były proste ....mój syn ma wszystkie części tej gry jakby dostał tę część by zwariował :D powodzenia wszystkim
StilleR666 nie licz na to że po takim komęcie wygrasz BUBAUBUUABUABUABUABUUABUBHAHAHAH
Ale życzę powodzenia/.
Życze wszystkim powodzenia. Niestety jest tylko 5 egzemplarzy więc marne sznse na wygraną
Barttiszon : No wiesz w konkursie FEAR 2 też było 5 egzemplarzy ale jakimś cudem udało mi się i wygrałem :D :D W tym konkursie też biorę udział i kto wie ... może 2 raz z rzędu ? Fajnie by było :) Ale życzę powodzenia wszystkim !!! :) :)
Już powinny być wyniki chce sobaczyć swoje nazwisko na liście zwycięzców :D
Widzę, że nikomu nie chce się wstawić wyników... po cichu liczę na wygraną :):)
gdybyście wygrali to już dawno dostalibyście w-maila o wygranej
a ja ciagle wygrywam...
podziekowania za udział w konkursie :)
Kiedy wreszcie beda te wyniki. Niby juz czas a tu nic nie widac. Zaczynam sie denerwowac.
Ja natomiast jestem spokojny - dawno nic nie wygrałem na na gry-online tylko grę CLUB więc najwyższa pora na dobrą gierkę.
Redakcja tylko spisuje dane tak jak napisali to ci którzy się tu rejestrowali - wiec pretensje mogą mieć tylko ci co nie wiedzą jak się piszę własne nazwisko :) . Przy okazji - gratuluje.
Jest!!!!! znowu wygralem!! ja to mam szczescie !!!!
spoiler start
żart :(
spoiler stop
Znowu nic :(
No ja cię nie pierdol**.
Znowu nic.
Ja to mam szczęście ;///////.