Komentarze: Cartoon Games - odc. 8 - Targi
Hahaha.... Świetny komiks. Rozwaliła mnie ten tekst "Same Nowości".
Reavek, bez przesady, to już nie takie opisy jak przy Królewskiej, które tłumaczyły cały komiks, tylko drobne info od autora, które chyba pierwszy raz pojawiło się w Cartoon Games. A komiks naprawdę fajny.
jaro1986 - fakt, nie jest tak źle (z podpisami) i sam komiks jest znacznie lepszy, ale nadal jakoś imo lepiej by było bez podpisów :)
Komiks fajny, podobają mi się "banery" nad wejściem na pierwszym obrazku :) .
O JEZU :DD
spoczynku skojarzyło mi sie to ze starymi giełdami z grami :p
Zapomnieliście o TGS, ale i tak fajny
lepiej by było gdyby zamiast płyt na ostatnim obrazku były dyskietki. wyobraźcie sobie: call of duty 6, uncharted 2, forza motorsport 3 na dyskietkach :D
mnie rozwaliły teksty jak ten: "jesze lepszy banner jeszcze lepszej gry!!!" no lałem
a w sumie jest w tym troche prawdy... mój kumpel kupił sobie shifta na targu za 20,-
To jeszcze sprzedają gierki na targach? Myślałem, że to wymarły proceder odkąd internet jest w każdym domu.
Trzymać poziom
Etam, jaka znowu prawda? głupie polskie kompleksy hodujecie tylko, porównywać międzynarodowe targi do straganu z piratami, co za bzdura ;/
Mam fajny pomysł na komiks o Batmanie, sami zdecydujecie czy śmieszny, dla mnie śmieszny i to 3 razy, wpadłem na niego podczas grania. Zahacza jeszcze o pegi, ale jak chcecie to rozwiniecie wątek, jak zainteresowani to napiszcie PW to odpiszę bo nie wiem do kogo.
Cha cha, świetne. Dobra robota. Jak zobaczyłem ostatni obrazek to parsknąłem śmiechem :D.
jeszcze dyche za kolorową płytke trzeba dać? nie lepiej samemu sciagnac? :D
a do tego tsame nowości, zeby tak mieli jakies starsze gry i trudno dostepne to byłoby coś :D
i co w tym dziwnego że w Polsce piracą? Za granicą nie muszą tyle pracować na jedną grę co w Polsce
Ten komiks mówi prawdę jak jest w rzeczywistości. W tym komiksie chodzi o to, że nigdy u nas nie powstanie takie coś jak targi E3, przynajmniej ja tak uważam :P I chodzi również o piractwo.
niestety taka prawda ale komiks super