Dobre i prawdziwe, zajrzyjcie do mojego watku z gitarami, a zobaczycie, ze znalazl sie pewien golowicz, ktory wpisal sie na liste gitarzystow prezentujac gitare z guitar hero.
...i epicka scena z South Parku jak chłopak grał na sucho i z pamięci utwór z GH, a wszyscy dookoła kiwali się do rytmu wypstrykiwanego na guzikach od plastikowej gitarki :)
Powalająca końcówka. XD
Swietne!
taki sobie
Bez ostatniego dymka odcinek wiele by zyskał. Strasznie uproszczone są te komiksy, uwierzcie że użytkownicy GOLa też potrafią myśleć.
Dobre :P
Niezłe. Kiedyś próowałem grać na takiej gitarze i cienko mi szło na easy ;(
myślałem że pierwsza scenka będzie czymś pokroju "witajcie w kolejnym programie z cyklu grrramy!" :D
hehe zabawny odcinek ;) lol rockman wygląda trochę jak Bono z U2 xD tyle, że blondyn ^^
Przepraszam, że strzelam teraz offtopa, ale właśnie czytałem Angorę( z Igą Wyrwał na okładce;P) i w artykule o rosnących biustach Polek(?) znalazłem takie coś, cytuję:
"<<Badania dowodzą, żę 9 na 10 mężczyzn woli kobiety z dużym biustem. Ten dziesiąty woli pozostałych dziewięciu>> to żart znaleziony w Internecie" czyżby redaktorzy czytali wasze komiksy?:>
Swoją drogą: komiks świetny, jak zawsze zresztą:)
zakładam, że płacisz znajomym za pozytywne opinie, albo masz sporo fikcyjnych kont xD
Fajne. Moim zdaniem gitar hero jest kiepski. Lepiej nauczyć się grać na prawdziwej gitarze.
Ja wiem, ze humor w tych komiksach musi byc poprawny politycznie. No ale bez przesady. To z zalozenia mialo byc smieszne, czy cos..
Respekt dla twoich fanów, otis, którzy wyrażają swoje emocje za pomocą "chacha" -_-'' Coś mi się zdaje, że reprezentują twój poziom xD
genialne!