Komentarze: Cartoon Games - odc. 279 - Przysłowie
Ach te mądrości... Zawsze się sprawdzają.
Nie lubię BR, nie grałem w Apexa( chociaż zamierzałem, ale styl tej gry jakoś mnie odrzuca), ale i tak jest górą.
Coś opóźnione te komiksy ostatnio wychodzą.
Albo autor nie wyrabia z ich rysowaniem, albo GOL je z opóźnieniem publikuje, a sam autor jest na trzysetnym odcinku
apex umrze tak czy tak. za wolno rozwijają grę, a battle pass nie wypalil. bedzie sie trzymal, ale nie bedzie konkurowal z takim fortnitem, moze z pubg
Hmm trudno powiedzieć czy przysłowie się sprawdzi bo nikt z konkurencji nie odczuł spadków graczy po premierze Apexa ba nawet były wzrosty. Więc widocznie target Apexa jest zupełnie inny. A swoją drogą czy po pierwszym szale związanym z premierą nie zauważyliście że hape już opadł i jakoś tak mniej zachwytów i newsów o samej grze?
Mnie Apex kompletnie nie kupił, trochę za bardzo mi zalatuje Overwatchem którego z kolei po prostu nie lubię bo to nie moje klimaty, gameplayowo też. Za to bardzo lubię Titanfall i sądziłem że skoro gra dzieje się w tym uniwersum to właśnie to do mnie przemówi, tymczasem kompletnie tam nie czuć Titanfalla może poza motoryką postaci i projektem lokacji która coś tam z tamtych gier ma.
A jeżeli chodzi o BR jako gatunek to chyba tylko Battlegrounds mnie kupiło, dzisiaj gra jest moim zdaniem dopracowana technicznie, ma fajną mechanikę walki, poruszania się, klimat jest cięższy i bardziej "realistyczny".
Apex to niewątpliwie sukces, bez promocji przed wydaniem, F2P, technicznie ogarnięty. Ale to jednak nie dla mnie, chwilę pograłem, strzelanie niezbyt satysfakcjonujące, time to kill jest okropny no i ciągle trzeba dobijać tych graczy, nie ma że headshot i po sprawie. Nie jaram się tym, wolałbym Titanfall 3...