Zamiast Pikachu powinien być tam jakiś legendarny Pokemon. Lodowe klimaty to Articuno pasuje najbardziej
Jakie zabawne, naprawdę.
Znaleźć to połowa sukcesu. Trzeba go jeszcze potem złapać. Twarde skurczybyki lubią uciekać, a sama aplikacja zawieszać się w najmniej dogodnych momentach :(
Na pewno przy okazji sobie to przetestuję, trzeba sprawdzić o co to całe halo :)
To teraz proszę o wersję Skyrim jak Smocze Dziecię wchodzi na gardło świata aby złapać paarthurnax ( charizard 'a ) :D
@Łosiu
Szacun za sarkazm i dystans :D
@Łosiu Owszem. Pokemon GO dobija mnie tym, że jest wszędzie. Wiedźmin jest raczej tylko na stronach poświęconych grom, a jeśli chodzi o Pokemony to nie mogę odwiedzić żadnej strony w internecie, żeby nie zobaczyć wzmianki o tym. To jest jak katastrofa smoleńska internetu... Same wzmianki, że ta "gra" wyszła nie były męczące, ale ileż można?
A co wolisz o Wiedźminie? :)
Gdybym Ja to napisał, to dostałbym minusy. Gdyby Łosiu napisał ,, Gówno '' to też by dostał plusy.. Lizusy i tak nic z tego nie macie..
Bardzo trafny komiks. XD
Cholera...takiego finału się nie spodziewałem a powinienem był :D
jeden z lepszych komiksów na golu! gratuluje
Przecież Pikachu można wybrać na startera, więc po co go szukać w takich miejscach:)
:)
Można by powiedzieć że nie robiąc na ten temat komiksu ponosi się porażkę jako satyryk. ;]
Dajcie już spokój z tymi żałosnymi pokemonami bo mi się unosi jak widzę tę gównianą gierkę dla ciemnoty