Komentarze: Cartoon Games - odc. 14 - Wystrzałowo
Fajne, ale mogłoby być lepsze.(PIERWSZY!! xD)
Spoko :)
Szkoda, tylko że Duke w komiksie zawitał w tym roku ;)
Wystrzałowy pomysł :))
Życzę hucznego, jak i Szczęśliwego Nowego Roku, redaktorom, jak i użytkownikom... :))
% %
hahah dobre dooobre śmieszne
od lewej: HALO,Duke Nukem,Half Life
Także życzę Gol'owiczą (Wszystkim), redakcji (GOL'a i TVGRY) i rysownikom (Szymon Adamus & Otis,Runshin & Lans Tartare,Antoni Łuchniak & fsm i tych co nie wspomniałem) takiego wystrzałowego Nowego roku
@Harry
Nie "HALO,Duke Nukem,Half Life " tylko Master Chief, Duke Nukem i Gordon Freeman.
Żadnego dziekuję. Nikt nie pomyślał, że to życzenia na Sylwester? ;p Dzięki i zawzajem, innym też życzę aby ten sylwek był udany.
ten HarryM to faktycznie dzieciak jakiś. Spójrzcie na jego posty ...
"Doctor Freeman?!" xD!. Do dzisiaj po ukończeniu HL2 mnie ten zwrot śmieszy.
Oby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego.
No i by było jak najmniej rannych osób w Sylwka (te niestety się zdarzają)
Ciekawe zakończenie ale jak zobaczyłem to trio to spodziewałem się czegoś lepszego.
Harry M to Master Chief,Duke i Gordon Freeman.(dzieciak OMG)
Albo niekonsekwencja, albo wyszła tajemnica jakaś. Zakładając, że Master Chief, Duke i Freeman stoją na Biprostalu (a ten jak wiadomo jest najwyższym budynkiem w okolicy) to co w tle robią budynki wyższe od niego? Albo jakaś ściema, albo redakcja się przeniosła gdzieś na czas kucia "mozaiki". ;]
I wzajemnie ;)
[7] -> brawo szerloku. Rozpoznałes wszystkie postacie - łap Scooby-chrupkę ;o
Cudnie... Wszystkim życzę wspaniałego nowego roku, w którym niech się wszystko spełni, co tam chcecie ;]
tiaa... żeby nie być pospolitym napisze tak: Dzięki i życzę wam najlepszego Sylwestra w życiu ;)
Super Komiks - wszystkiego najlepszego w nowym ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim Wesolego Sylwestra :)
no to teraz czekamy na komentarze że kiepskie, nieśmieszne i "sam bym to lepiej zrobił" ...
Czterdziesty!!11onoeone
Ehe, szczęśliwego.
To chyba najlepsze komentarze, jakie kiedykolwiek miałeś Otis :P
Wystrzałowego Sylwestra!