a jeszcze parę osób z branży ich bronili a jeszcze okaże się to być komercyjnym gównem XD
Zaraz sie okarze ze kryje sie za tym grubsza afera ale oczywiscie Geoff nic o tym nie wie.
no cóż, nawet gameplay nie obroni grę, gdy jest ona naszpikowana kiczowatą zawartością. Kto widział trailera ten wie o czym mówię. Strasznie dziwaczna gra, mało jest takiego kiczu wśród gier.
no cóż, nawet gameplay nie obroni grę, gdy jest ona naszpikowana kiczowatą zawartością. Kto widział trailera ten wie o czym mówię.
Wątpię, by ktokolwiek wiedział o czym mówisz... Oglądałem gameplay'e i video recenzje (IGN, Skill Up) i nigdzie żadnego kiczu nie zauważyłem. Gra ma mocno stylizowaną oprawę (jak wiele innych hero shooterów), ale poza tym wygląda zupełnie w porządku, a nawet całkiem ładnie.
Sama oprawa graficzna to nic. Za to świat wygląda jak jeden wielki miks wielu różnych gatunków, totalny misz masz, wiele rzeczy jest niespójnych, a nawet wręcz wiele rzeczy jest absurdalnych i nawet żenujących. Jak tego nie dostrzegłeś, no to ci kicz nie przeszkadza. Jeśli chciałbyś, abym ci wymienił co tam jest kiczowate, to ci z chęcią wymienię.
Poza tym sorki, ale ty raczej jesteś jednym z nielicznych, którym się ta gra spodobała. W końcu zobacz pod jakim artykułem piszesz. ten cały kicz to jeden z poważnych minusów gry i jakikolwiek twój gust by nie był, nie zmieni tego faktu, że gra jest przepełniona kiczem.
A i poza tym ty nie jesteś wszystkim, to że ty nie wiesz, nie znaczy, że reszta też nie wie o czym mówię.
Poza tym sorki, ale ty raczej jesteś jednym z nielicznych, którym się ta gra spodobała.
Trudno, żeby mi się spodobała gra, w którą nie grałem...
Za to świat wygląda jak jeden wielki miks wielu różnych gatunków, totalny misz masz, wiele rzeczy jest niespójnych, a nawet wręcz wiele rzeczy jest absurdalnych i nawet żenujących. Jak tego nie dostrzegłeś, no to ci kicz nie przeszkadza.
No właśnie ja tego nie zauważyłem na gameplayach, recenzenci też nic o tym nie wspominali. Nawet krytyczne głosy na temat gry przyznają, że wizualnie i artystycznie jest całkiem spoko.
Jeśli chciałbyś, abym ci wymienił co tam jest kiczowate, to ci z chęcią wymienię.
A wiesz, że chętnie? Serio chciałbym poczytać co uważasz za kicz w tej grze i dlaczego.