"Dodam, że sam korzystam z tego dysku w swojej konsoli PlayStation 5, której wbudowana pamięć bardzo szybko została zapełniona przez zainstalowane produkcje. Lexar NM620 wykorzystuje format M.2 oraz interfejs PCI Express 3.0 x4 NVMe, co przekłada się na bardzo dobre osiągi. Producent deklaruje prędkości odczytu do 3300 MB/s oraz zapisu do 3000 MB/s, co w praktyce oznacza szybkie ładowanie gier i sprawne kopiowanie danych."
Panie Kamilu, możesz dać fotki, jak to u pana wygląda, czy ma pan dodatkowe chłodzenie, czy pan wkładał razem z metalową blaszką?
Dysk za 499-529 zł za 730 zł. Też mi promocja. W szufladzie mam 2 TB NM790 i dałem za niego coś ponad 500 zł.
To pchaj go teraz drożej skoro leży. Patrzyłeś na obecne ceny?
Też skupywałem wiele dysków po cenach minimalnych, potem się troszeczkę pozmieniało
Kolega chyba zbyt długo w piwnicy siedział, bo teraz najtańsze 2 TB kosztują blisko 900 zł, a takie lepsze spokojnie dochodzą do 1400 zł.
Ja mam dwa dyski lexar nm620 1TB i działają super chciałem wymienić na gen4 kingstone kc3000 ale przy tych cenach to raczej odpada kupiłem drugi dysk za 249 zł (lexar nm620 1TB) i jest ok. Szybki przesył danych !!!