Znamy zwycięzcę świątecznego konkursu!
żyd zawsze ma dobrze, na poczatku nic nie podbijal nic sie nie odzywal, a przez swieta cale, molestował ankiete ile sie dało. TAKA SPRAWIEDLIWOŚĆ...
magaw12 - Trudno , nie udało Ci się wygrać , ale nie musisz od razu krytykować werdyktu . ZLYCZARNY najlepiej przystroił swojego xboxa i wygrał , czego mu serdecznie gratuluję. Może następnym razem się uda magaw12 (z nicka i po poprzedni poście wnioskuję, że masz 12 lat ;] )
Gratulacje!!!
Sranie w banie, w pierwszej 5tce byli sami debile, co podbijali sobie głosy, za wyjątkiem Vorna.
A najlepszą pracą była ta ->
lecz dźuri wolało nieposprzątane po śniadaniu uyebane stoły.
Wygrała najlepsza praca, pozostałe były duużo gorsze...
magaw12 nie dostałeś się nawet do finału to czemu tak po nim jeździsz?
musisz poskarżyć się mamie :P
niko_b nie mam 12 lat :), a nick jest jaki jest(chyba mozna miec nick sprzed paru lat no nie?). NIE podoba mi sie werdykt gdyż nie wygrał DikelPl, którego praca byla genialna i piekna, a praca zlegoczarnego czy jak mu tam, to praca na chwile ( ja tez sie umiem ubrac i to nawet szybko czy przykelic wate do xa:D).
Tydzień temu bylem pod wielkim zdziwieniem iz praca Dikela sie nie dostala do etapu 2. Niko_b i jak bys sledzil caly konkurs zauważylbys wynikajace podczas jego trwania problemy. Ja w konkursie startowlem i wiedzialem ze sie nie dostane, gdyż na zdjeciu moja praca wygladala jak bur.el (a mogłem jednak cos innego wymyśleć). Tyle z mojej strony :) Zwijam się bo mnie horda dzieci zlapie z pretnesjami
baslamista idz sie poskarzyc o ten stol... trzepiasz sie o ta prace gamera i tyle a nie o to chodzi. Wygral oszust bo super inteligentni organizatorzy nie potrafia zrobic by nie szlo w glosowaniu glosowac kilka razy... mogli przynajmniej przeczytac komentarze ze byl bug i zrobic konkurs od nowa albo cos a nie ze wygrala osoba ktora miala najgorsze oceny az do swiat. Wykorzystal to ze w swieta nikt nie siedzi na kompie, zaczol podbijac i dostanie kinecta ktory mu sie nie nalezy.
Kinecta powinien dostac DilekPL bo jego praca byla najlepsza
GRATULACJE! ...btw. Wielki minus dla organizatorów za 'spieprzona ankietę' ;P
PS: Tr4nE - weź wrzuć na luz ... cała finałowa 5? nabijała se jak tylko mogła xD
No gratki dla ciebie ZŁYCZARNY. Dziwny konkurs ale trzeba się cieszyć z tego co jest:P
Nie gratuluję, bo:
- nie przyozdobił Xboxa
- nabił sobie głosy, najwięcej ze wszystkich. Dopóki nie wystartował miał kilka procencików i nagle został liderem.
Wstyd by mi było na jego miejscu.
W konkursie polegającym na jak najlepsze ozdobienie xboxa wygrywa dziecko z pistolecikiem które jak najmniej ozdobiło swoją konsolę. Coś tu nieładnie śmierdzi....