Komentarze do wiadomości: Złodzieje kradli minifigurki LEGO z pojedynczych zestawów. Póki nie wpadli, zarobili na tym ponad 130 tysięcy złotych

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
18.06.2026 22:25
WolfDale
1
odpowiedz
WolfDale
98
~sv_cheats 1

Pamiętam jak w takim starym polskim markecie z lat 90-tych u mnie we Wrocławiu, który nazywał się HIT dzieiaki wykradały elementy klocków z zestawów. Była to dość długa alejka całej ściany klocków i pamiętam że były takie szpary i tam leżało często pełno klocków luzem z otwartych zestawów. Wiele razy widziałem z daleka jak niby dzieciak wkładał łapy w regał niby udając że coś ogląda lub szuka, potem gdy tam poszedłem zobaczyłem rozbebeszone zestawy gdzie właśnie brakowało figurek. Wtedy na topie było Lego Star Wars i to głównie one padały ofiarą kradzieży. Kamery pewnie nie bardzo tam sięgały, a szczególnie gdy ktoś wsadził łapy w głęboki regał. A ochrona na monitorach pewnie też miała to w dupie, bo pamiętam że przez dobre kilka lat widziałem rozwalone zestawy.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl