Komentarze do wiadomości: „Zajmie mi to minimum rok”. Gracz planuje celebrować nadchodzącą premierę Wiedźmina 4, wrzucając codziennie, aż do premiery, screen z „trójki”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
04.05.2026 14:38
1
odpowiedz
SylwesterZ
81
Konsul

Przecież W4 będzie odpowiednio załatany co najmniej rok po premierze, a może i dwa. Wcześniej nie ma nawet po co kupować.

PS. Powyższe nie uwzględniając problemów z UE5, bo tutaj nigdy możemy się nie doczekać poprawek.

post wyedytowany przez SylwesterZ 2026-05-04 14:39:43
04.05.2026 16:30
baltazar1908
2
odpowiedz
6 odpowiedzi
baltazar1908
48
Generał

Mam w The Witcher 3: Wild Hunt na liczniku 1005 godzin gry, choć przeszedłem ją dwa razy — najpierw po premierze, a następnie z dwoma dodatkami. Ostatnio wróciłem do niej pół roku temu w wersji „+”, z modem Halka Hogana i wspomnianymi DLC.

Trochę mnie zaskoczyło dodanie zadań po bitwie o Kaer Morhen, bo po premierze gry wydawało mi się, że to jej finał. A tu jeszcze Łysa Góra, „Przez czas i przestrzeń” i „Na cienkim lodzie”.

Nie wiem, jak można grać w jedną grę przez rok — nie dlatego, że się nudzi, Crimson Desert już mi sie znudził (a przez oswajanie konia pozbyłem sie tandety przedwczoraj z lapa) do Wiedźminia dzień do nocy, dla mnie nie ma
porównania. Wiedźin to absolutny TOP,
a Crimson Desert dolna zakurzona półka.

Nawet robiąc całą fabułę, misje poboczne wynikające z rozmów i eksploracji świata, zadania z tablic ogłoszeń oraz wszystkie „znaki zapytania” (które przy drugim przejściu w dużej części odkryłem), nadal uważam, że rok to za długi okres.
Velen jest wyczyszczone z , ?”, podobnie Novigrad i Biały Sad, i Skellige prawie wliczając morza dookoła (kontraband setki).
To i tak zajęłoby by krócej niż rok — i to tylko wtedy, jeśli ktoś gra po godzinie dziennie, nawet nowe DLC nie pomoże.

Ja grałem ponad tydzień (12-13 dni) ale cały dzień miałem wolne (zima, zimno, masakra) nie mogłem się oderwać, po prostu kocham tą grę podobnie jak serię Fallout.

Życzę wytrwałości, zwłaszcza przy takim długim rocznym wyzwaniu (na twitter i owszem)

04.05.2026 17:41
TRX
2.1
odpowiedz
TRX
221
Generał

baltazar1908 Serio musiałeś użyć GPT czy tam innego LLMa, aby to napisać?

04.05.2026 18:17
baltazar1908
2.2
1
odpowiedz
baltazar1908
48
Generał

TRX

Żadnego AI nie używałem.

04.05.2026 18:38
TRX
2.3
odpowiedz
TRX
221
Generał

Skąd więc długie myślniki i liczne babole bez ładu i składu? Czepiam się, to fakt, ale dziwi mnie ta specyficzna budowa tekstu.

04.05.2026 20:57
baltazar1908
2.4
odpowiedz
baltazar1908
48
Generał

TRX

Źle zrobiłem z tymi myślnikami też zauważyłem że tak robią.
Co do tekstu jest mój i nikt przy tym palców nie maczał ponadto wszystko co napisałem jest prawdą czas gry mogę pokazać, gorzej z mapą bo musiałbym grę sciągnąć ze steam.

04.05.2026 21:13
TRX
2.5
odpowiedz
TRX
221
Generał

Spokojnie, przecież niczego nie musisz mi udowadniać ;) Luzik.

04.05.2026 22:32
baltazar1908
2.6
odpowiedz
baltazar1908
48
Generał
Wideo

TRX

Wiem że nie muszę, ale brzmi to
jak oskarżenie a ponadto lubie o tym nawet pisać bo uwielbiam The Witcher podobnie jak Fallouty nic na to nie poradzę.
https://youtu.be/3wkZu2kDeVg?si=FzN5m-PFgHBiloT2

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl