"Zaczęło się wczoraj, gracze mają 7 dni. " - myślałem, że wszedłem na onet, czy inne rmf24... Chociaż autor nie wykorzystał w pełni potencjału tytułu. Jak jest przytoczona wypowiedź Todda, to można było jeszcze wzmocnić tytuł dodając np. "I nagle takie słowa! Todd Howard na prawdę to powiedział!".
Mam Fallout 76 od dnia premiery poziom gracza 103/104 coś takiego ale całlowicie mnie ta gra nie kręci po prostu czegoś jej brakuje gdzie jej do new vegas czy Fallout 4.
Artykuł zrobiony pod kliknięcia. W samym tytule dziennikarzyna zapomniał wspomnieć, że gra jest dostępna za darmo przez OGRANICZONY czas i tylko dla graczów konsolowych.
"gracze konsolowi mają 7 dni"
Nie broń swoich pracowników z ich niekompetencji.
Mordo, jaki jest sens tego artykułu, skoro Fallout76 jest rozdawany każdemu z byle okazji za darmo lub możesz go kupić za 1-15zł, zależnie od platformy. To już mogłeś bardziej skupić się na samym wątku z ghulem i połączyć ładnie temat serialu z grą. Jednak nie chce mi się czytać, że to jakaś nowość, aktualnie za darmo, bo jest tak często rozdawany tytuł lub dostępny w subskrypcjach, że w praktyce jest cały czas darmo. Chodzi tylko o przyciągnięcie kolejnych owiec, które zostawią coś siana na mikropłatnościach. Mam przegrane koło 1000h w 76, więc coś wiem o tej produkcji.