Faktycznie gra jest za darmo, nigdy o niej nie słyszałam ale wygląda naprawdę ładnie i mam nadzieję że się nie zawiodę :D
Przypominam, że to kwestia gustu.
Są dużo artyści, co nadal tworzą nowe grafiki pixel-art i opublikują w Internecie i są fanów, co nadal podziwiają. Mają coś, czego ładne, realistyczne grafiki AAA i rysunkowe grafiki 2D nie mają.
Ty nie musisz grać w to, jak Ci nie podoba się, to spoko. Ale nie masz prawa obrażać innych i naśmiewać z nimi.
Poza tym idę o zakład, że mam 2x więcej lat od ciebie szczylu, data rejestracji 2023, genZ? xDD
Nie mierz data rejestracji konto do wieku użytkownika, bo pozory się mylą. Ani charakter pisma (uprzedzę). Nawet nie wiesz, ile razy usunąłem konto z własnej woli (niektórzy na forum mogą to potwierdzić), więc nie możesz sprawdzić, jak długo tu siedziałem i ile mam lat. Też nie wiesz, ile razy użytkownicy dostali BAN i zakładali nowe konto. 🤭
Ale wiem, czemu to tak piszesz, bo boli Cię słowo "niegrzeczny dzieciaku" na tyle, że nie mogłeś być obojętny.
Twój ostatni komentarz sprawi, że jedynie tylko udowodnisz po raz kolejny, że zachowujesz się jak niegrzeczny dzieciaku. Nawet jeśli masz dużo lat, to w sercu nadal jesteś niedojrzały. Dorośli potrafią szanować czyjej zdanie (nie wszyscy, wiadomo), bo wiedzą, że ludzie mają różne gusty. Proszę to przemyśl.
Nie mam nic przeciwko, że gry z pixel-art nie leżą w Twoim guście i to mnie nie obchodzi. Ale naucz się szanować czyjej opinie o grze.
Mam trochę czasu, więc mogę sobie pozwolić na wbicie szpicel przeciwko Tobie. Bez odbioru. 😈
Miłego dnia i miłego grania.