Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Zaczęło się dziś, gracze mają 3 dni, by na Steam za darmo zdobyć niezwykle klimatyczną grę o eksploracji pięknego świata, stworzoną przez samotnego dewelopera

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
31.05.2026 07:14
Embrya
1
1
odpowiedz
Embrya
1
Junior

Faktycznie gra jest za darmo, nigdy o niej nie słyszałam ale wygląda naprawdę ładnie i mam nadzieję że się nie zawiodę :D

31.05.2026 08:57
Legardus
1.1
odpowiedz
Legardus
21
Legionista

Embrya Chyba w swoim życiu ładnych gier nie widziałeś xDDD

31.05.2026 11:52
1.3
odpowiedz
Toki123
1
Junior

Legardus Chyba powinieneś się chwilę zastanowić ponieważ każdy uważa inaczej
I będę jak ty jesteś czyli: "xDDDD"

31.05.2026 17:46
Link
1.4
odpowiedz
Link
38
Senator

Legardus Ty weź się zastanów, zanim napiszesz i komuś obrazisz, niegrzeczny dzieciaku.

Przypominam, że to kwestia gustu.

Są dużo artyści, co nadal tworzą nowe grafiki pixel-art i opublikują w Internecie i są fanów, co nadal podziwiają. Mają coś, czego ładne, realistyczne grafiki AAA i rysunkowe grafiki 2D nie mają.

Ty nie musisz grać w to, jak Ci nie podoba się, to spoko. Ale nie masz prawa obrażać innych i naśmiewać z nimi.

01.06.2026 21:19
Legardus
1.5
odpowiedz
Legardus
21
Legionista

Link Ty masz chyba jakiegoś dałna jeśli wg ciebie zdanie, że ktoś nie widział ładnych gier to obraza xDDDD Weź może z pokoju nie wychodź i internet odłącz bo jeszcze depresji dostaniesz xDD Poza tym idę o zakład, że mam 2x więcej lat od ciebie szczylu, data rejestracji 2023, genZ? xDD

01.06.2026 22:32
Link
1.6
odpowiedz
Link
38
Senator

Legardus Nie zrozumiałeś? Chodzi o to, że ktoś uważał ta grafika pixel-art za ładna, a ty wybuchnąłeś śmiechem i patrzyłeś na niego z góry, czyli szyderstwo. Nie szanowałeś czyjej zdanie. Proste.

Poza tym idę o zakład, że mam 2x więcej lat od ciebie szczylu, data rejestracji 2023, genZ? xDD
Nie mierz data rejestracji konto do wieku użytkownika, bo pozory się mylą. Ani charakter pisma (uprzedzę). Nawet nie wiesz, ile razy usunąłem konto z własnej woli (niektórzy na forum mogą to potwierdzić), więc nie możesz sprawdzić, jak długo tu siedziałem i ile mam lat. Też nie wiesz, ile razy użytkownicy dostali BAN i zakładali nowe konto. 🤭

Ale wiem, czemu to tak piszesz, bo boli Cię słowo "niegrzeczny dzieciaku" na tyle, że nie mogłeś być obojętny.

Twój ostatni komentarz sprawi, że jedynie tylko udowodnisz po raz kolejny, że zachowujesz się jak niegrzeczny dzieciaku. Nawet jeśli masz dużo lat, to w sercu nadal jesteś niedojrzały. Dorośli potrafią szanować czyjej zdanie (nie wszyscy, wiadomo), bo wiedzą, że ludzie mają różne gusty. Proszę to przemyśl.

Nie mam nic przeciwko, że gry z pixel-art nie leżą w Twoim guście i to mnie nie obchodzi. Ale naucz się szanować czyjej opinie o grze.

Mam trochę czasu, więc mogę sobie pozwolić na wbicie szpicel przeciwko Tobie. Bez odbioru. 😈

Miłego dnia i miłego grania.

post wyedytowany przez Link 2026-06-01 22:40:30
31.05.2026 08:58
Legardus
2
2
odpowiedz
4 odpowiedzi
Legardus
21
Legionista

Co tam niby jest do explorowania, pixele? 😂

31.05.2026 11:50
2.1
odpowiedz
Toki123
1
Junior

Legardus Wiesz że gra nie musi być ładna żeby była fajna co nie?
Indie games najczęściej mają niską grafikę za to bardzo dobrą historię i mechaniki
Widać że ktoś tu nigdy nie grał w coś innego niż AAA gry jezeli wogule grałeś w jakiekolwiek gry...

31.05.2026 14:09
2.3
odpowiedz
chrisw
38
Centurion

Toki123 Co to jest to "wogule"...? 😵💫

31.05.2026 17:33
Link
2.4
odpowiedz
Link
38
Senator

Legardus
Toki123
Chyba niektórzy nie rozumieją, że pixel-art to styl artystyczny, który przypadnie do gustu tylko wybrane grupy gracze? Słowo "brzydka" nie ma nic do rzeczy.

01.06.2026 21:24
Legardus
2.5
odpowiedz
Legardus
21
Legionista

Toki123 Chłopie, mi tego nie musisz mówić bo ja nawet nie gram w gry AAA.. ani w ogóle w nowe gry. Gram dalej np. w takiego Battlefielda 2. Ale jest różnica, między grą Indie z ładną artystyczną grafiką a jakimś rozmazanym, rozpikselowanym gównem. Albo takimi tworami low-poly czy jak to się tam zwie. To wygląda 10x gorzej niż gry z 2004 roku a mamy 2026, szanujmy się.

31.05.2026 14:15
NV_PaVLo
4
1
odpowiedz
NV_PaVLo
152
Pretorianin

Kolejny klikbajtowy śmieć o śmieciach 🤬🤬

31.05.2026 18:23
Arachnos83
5
2
odpowiedz
Arachnos83
11
Legionista

"Zaczęło się". Serio? Panie Hubercie... Litości, który to już news się tak zaczyna?

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl