Żałosna firma. Już GTA 5 to dno i wodorosty, ale GTA 6 to będzie piękna katastrofa. Oby.
To ja ci z chęcią odpowiem, GTA 5 to dno i wodorosty bo to przestarzała gra z czasów PS3 i Xboxa 360, która będzie dojona przez ponad 13 lat już. Rockstar to najgorsze studio bo zatrudniając 6000 osób nie potrafi tej gry wydać od 8 lat z predyspozycjami do kolejnego przesunięcia na 2027. Zatrudniając taką masę ludzi poza RDR2 nie robią ŻADNYCH innych gier od czasu od ponad dekady.
O traktowaniu podrzędnych pracowników i quality assurance zatrudnionym w 100% w indiach nie będę nawet dłużej się wypowiadał.
Ja również życzę upadku tej gówno firemki.
Ale chłopie jak już masz chęci na opowiadanie to wypadało by podać jakieś argumenty nie jak dziecko odpowiadasz, Bo to przestarzała gra z czasów ps3, a poza tym czytaj ze zrozumieniem pytania mnie nie interesuje sytuacja w tej firmie czy ile razy będą wydawać GTA 5.
dami00 już ci odpowiadam:
1) katastrofę zwiastuje przede wszystkim stopniowe odchodzenie weteranów studia piastujących bardzo wysokie i istotne stanowiska w studiu.
2) dlaczego GTA 5 to dno i wodorosty? Bo już w dniu premiery było absurdalnie zacofane technicznie względem poprzedniej części. Żadnej fizyki w samochodach, żadnego zawieszenia, idiotyczny model jazdy, wszystkie pojazdy zachowują się jak pudełka zapałek. Symulatory wyścigów dołączane do płatków śniadaniowych 30 lat temu miały podobną jakość wykonania. Debilna fabuła rodem z szybkich i wściekłych celująca w gust dzieci. Multiplayer to najbardziej żałosny skok na kasę w historii tej firmy.
Rockstar obiecywał dodatki i co? Na innej firmie byłyby wieszane psy, ale to Rockstar, więc gracze uruchomili tryb złotej rybki i już o tym zapomnieli. Błąd! To zwykli kłamcy, okłamali mnie, ciebie i wszystkich swoich fanów, że zrobią dodatki. Ich silnik ssie, okroili go z zaawansowanej fizyki i nawet po zwiastunach GTA 6 widać, że ta gra działa na tym samym żałosnym silniku z wykastrowaną fizyką. Także nie, dzięki.
3) przy tobie jestem jak Nikola Tesla rozmawiający z narkomanami. Nie będę się zniżał do twojego poziomu.
1) katastrofę zwiastuje przede wszystkim stopniowe odchodzenie weteranów studia piastujących bardzo wysokie i istotne stanowiska w studiu. Śmieszna jesteś, jeśli uważasz, że to będzie katastrofa pod względem finansowym i wizerunkowym firmy. 2), dlaczego GTA 5 to dno i wodorosty? Bo już w dniu premiery było absurdalnie zacofane technicznie względem poprzedniej części. Żadnej fizyki w samochodach, żadnego zawieszenia, idiotyczny model jazdy, wszystkie pojazdy zachowują się jak pudełka zapałek. Symulatory wyścigów dołączane do płatków śniadaniowych 30 lat temu miały podobną jakość wykonania. Debilna fabuła rodem z szybkich i wściekłych celująca w gust dzieci. Multiplayer to najbardziej żałosny skok na kasę w historii tej firmy. Zacofany to jesteś ty 3 twoje śmieszne argumenty to zła fizyka aut i fabuła ci się nie podoba oraz Multiplayer myślałem, że się bardziej rozwiniesz. 3) przy tobie jestem jak Nikola Tesla rozmawiający z narkomanami. Chyba raczej przy mnie to ty jesteś niedorozwój wśród normalnych ludzi. Chętnie po premierze GTA 6 tu zajrzę i ci przypomnę twoje urojenia o katastrofie.
Jakie tam dno i wodorosty, piątka jest bardzo fajna. Deklasuje nudną czwórkę.