Komentarze do wiadomości: Za to twórcy GTA 6 mieli zwolnić 34 osoby. „Rockstar desperacko próbuje uniemożliwić ludziom komunikację”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.11.2025 22:02
1
2
odpowiedz
asasin24
44
Konsul

Żałosna firma. Już GTA 5 to dno i wodorosty, ale GTA 6 to będzie piękna katastrofa. Oby.

25.11.2025 21:19
1.2
1
tRikson
83
Konsul

To ja ci z chęcią odpowiem, GTA 5 to dno i wodorosty bo to przestarzała gra z czasów PS3 i Xboxa 360, która będzie dojona przez ponad 13 lat już. Rockstar to najgorsze studio bo zatrudniając 6000 osób nie potrafi tej gry wydać od 8 lat z predyspozycjami do kolejnego przesunięcia na 2027. Zatrudniając taką masę ludzi poza RDR2 nie robią ŻADNYCH innych gier od czasu od ponad dekady.
O traktowaniu podrzędnych pracowników i quality assurance zatrudnionym w 100% w indiach nie będę nawet dłużej się wypowiadał.
Ja również życzę upadku tej gówno firemki.

27.11.2025 08:45
dami00
1.3
dami00
19
Legionista

Ale chłopie jak już masz chęci na opowiadanie to wypadało by podać jakieś argumenty nie jak dziecko odpowiadasz, Bo to przestarzała gra z czasów ps3, a poza tym czytaj ze zrozumieniem pytania mnie nie interesuje sytuacja w tej firmie czy ile razy będą wydawać GTA 5.

28.11.2025 00:15
1.4
asasin24
44
Konsul

dami00 już ci odpowiadam:
1) katastrofę zwiastuje przede wszystkim stopniowe odchodzenie weteranów studia piastujących bardzo wysokie i istotne stanowiska w studiu.
2) dlaczego GTA 5 to dno i wodorosty? Bo już w dniu premiery było absurdalnie zacofane technicznie względem poprzedniej części. Żadnej fizyki w samochodach, żadnego zawieszenia, idiotyczny model jazdy, wszystkie pojazdy zachowują się jak pudełka zapałek. Symulatory wyścigów dołączane do płatków śniadaniowych 30 lat temu miały podobną jakość wykonania. Debilna fabuła rodem z szybkich i wściekłych celująca w gust dzieci. Multiplayer to najbardziej żałosny skok na kasę w historii tej firmy.
Rockstar obiecywał dodatki i co? Na innej firmie byłyby wieszane psy, ale to Rockstar, więc gracze uruchomili tryb złotej rybki i już o tym zapomnieli. Błąd! To zwykli kłamcy, okłamali mnie, ciebie i wszystkich swoich fanów, że zrobią dodatki. Ich silnik ssie, okroili go z zaawansowanej fizyki i nawet po zwiastunach GTA 6 widać, że ta gra działa na tym samym żałosnym silniku z wykastrowaną fizyką. Także nie, dzięki.
3) przy tobie jestem jak Nikola Tesla rozmawiający z narkomanami. Nie będę się zniżał do twojego poziomu.

post wyedytowany przez asasin24 2025-11-28 00:17:02
30.11.2025 18:54
dami00
1.5
dami00
19
Legionista

1) katastrofę zwiastuje przede wszystkim stopniowe odchodzenie weteranów studia piastujących bardzo wysokie i istotne stanowiska w studiu. Śmieszna jesteś, jeśli uważasz, że to będzie katastrofa pod względem finansowym i wizerunkowym firmy. 2), dlaczego GTA 5 to dno i wodorosty? Bo już w dniu premiery było absurdalnie zacofane technicznie względem poprzedniej części. Żadnej fizyki w samochodach, żadnego zawieszenia, idiotyczny model jazdy, wszystkie pojazdy zachowują się jak pudełka zapałek. Symulatory wyścigów dołączane do płatków śniadaniowych 30 lat temu miały podobną jakość wykonania. Debilna fabuła rodem z szybkich i wściekłych celująca w gust dzieci. Multiplayer to najbardziej żałosny skok na kasę w historii tej firmy. Zacofany to jesteś ty 3 twoje śmieszne argumenty to zła fizyka aut i fabuła ci się nie podoba oraz Multiplayer myślałem, że się bardziej rozwiniesz. 3) przy tobie jestem jak Nikola Tesla rozmawiający z narkomanami. Chyba raczej przy mnie to ty jesteś niedorozwój wśród normalnych ludzi. Chętnie po premierze GTA 6 tu zajrzę i ci przypomnę twoje urojenia o katastrofie.

02.12.2025 02:21
1.6
NightGeisha
7
Generał

Jakie tam dno i wodorosty, piątka jest bardzo fajna. Deklasuje nudną czwórkę.

post wyedytowany przez NightGeisha 2025-12-02 02:21:47
24.11.2025 22:03
baltazar1908
2
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Dobrze że tylko 34, a nie kilka setek czy nawet 7 tysięcy bo już też było.

24.11.2025 22:49
😃
3
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
serious
17
Pretorianin

O, murzyny na grafice.

25.11.2025 10:11
Gandohar
3.2
1
Gandohar
32
Centurion

Czuowiek żeby tylko jeden....

25.11.2025 11:15
3.3
3
serious
17
Pretorianin

A to tylko jedna z moich zalet.

01.12.2025 23:11
CaptainGąsior
4
odpowiedz
CaptainGąsior
27
Centurion

Bezsensowna afera.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl