Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Za miesiąc arcydzieło science fiction powróci do kin. To kultowa historia, którą warto obejrzeć na wielkim ekranie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
26.06.2026 13:38
Silas1415
1
1
odpowiedz
Silas1415
33
Konsul

Fajnie, jakby przy okazji nowej adaptacji trafiło gdzieś do streamingów poza wypożyczeniem. Niby jest na cda premium, o ile to traktować jako streaming, no ale słabo, że tylko wersja z lektorem.

26.06.2026 14:38
Mangas
2
1
odpowiedz
Mangas
8
Pretorianin

To dzieło wręcz trzeba obejrzeć na wielkim ekranie.

26.06.2026 19:57
3
odpowiedz
citarcitar2
4
Centurion

Oglądałem oryginał i byłem zawiedziony finałem, czegoś tam brakowało. 7/10
2 część ciekawsza. 8/10

26.06.2026 21:32
4
3
odpowiedz
Tomwkthepunk
4
Junior

Mam jeszcze na VHSie xD Pamiętam jak oglądałem to 30 lat temu, kopara mi opadła. Jeszcze wówczas nie czytałem Masamune. To i Akira. Majstersztyki aż do dzisiaj.

27.06.2026 00:53
Anni1993
5
odpowiedz
Anni1993
13
Centurion

Takie nowinki to ja szanuje, GITS to arcydzieło, jak wiele innych klasyk, dzisiaj o takie tytuły coraz ciężej.
Tak nawiasem, ciekawe czy to przypadek, nawet ostatnio w TV leciała wersja aktorska, aż sie zdziwiłem, gdy siedziałem na spontanie przegladając fona, a tu nagle reklama w TV, zapowiadająca na następny dzień, Ghost In The Shell. XD

post wyedytowany przez Anni1993 2026-06-27 01:01:41
27.06.2026 07:04
guitarzero
6
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
guitarzero
33
Konsul

Nadrobiłem ostatnio to dzieło, które w mojej opinii wcale nie jest takie genialne jak niektórzy mówią. Dalej robi wrażenie od strony technicznej (choć też zdarzają się dziwnie niechlujnie narysowane elementy), jednak fabularnie to taki sobie twór, gdzie wrzucono za dużo polityki i zrobiono z niej zbyt ważny wątek - który koniec końców okazuje się mało ważny - a wszystkie te rozkminy transhumaniczne, którymi ludzie się tak podniecają też są potraktowane jakoś po łebkach i zamknięte w paru dialogach. W ogóle ten film jest zadziwiająco chaotyczny i czasami ciężko było mi śledzić i nadążać za przyczynowo - skutkowością tego co działo się na ekranie. O wiele lepiej oglądało mi się go jako teledysk do King of my Castle.

post wyedytowany przez guitarzero 2026-06-27 07:46:55
02.07.2026 19:34
6.1
odpowiedz
Ornjet
2
Junior

guitarzero Boś prosty chłop, któremu wszytko trzeba na tacy podać. Tacy też są potrzebni.

03.07.2026 12:05
guitarzero
6.2
odpowiedz
guitarzero
33
Konsul

Ornjet Aleś mi pojechał po kalesonach, panie głęboki człowieku xp

27.06.2026 09:38
7
odpowiedz
trumpf
19
Generał

dzięki temu filmowi (a właściwie soundtracków) miałem chwilowa zajawkę na bułgarskie chóry, genialna sprawa.

mimo że jak się okazało w filmie śpiewali Japończycy.

27.06.2026 10:29
Wrzesień
8
odpowiedz
Wrzesień
83
Idiot Doom Spiral

Fabularnie nigdy nie zachwycał, ale wizualnie i - przede wszystkim - dźwiękowo to było naprawdę coś, jak się oglądało po raz pierwszy.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl