Nie wiem jak wy, ale mój Xbox nie robi żadnych gier, tylko sobie stoi i odpala gry.
Dobra ta grafika która potwierdza to co cały czas uważam czyli, że EXY Sony to najbardziej przereklamowane gry historii gamingu.
No nie? A Nintendo prócz przereklamowania to same gry dla dzieci tylko robi...
Te zakłamane teorie weryfikuje świetna sprzedaż gier Microsoft na PlayStation !!!
Przed wydawaniem gier Microsoftu na PlayStation , według wielu zakłamanych ludzi , każda gra z Xbox była crapem i Xbox nie miał gier i Najśmieszniejsze jest to że do dzisiaj to samo piszą i dalej ta chora propaganda .
Jak Microsoft zaczął wydawać gry PlayStation , to się tam o nie zabijają , śmiech na sali i tyle warte są te skorumpowane wybory THE GAME AWARDS .
A te wszystkie wybory gry roku TGA to jeden wielki wał !! Jak może wygrać :
Astro Bot
Gra dla dzieci , która niczym się nie wyróżnia !
ZOSTAJE GRĄ ROKU !
ALE WAŁ !
KORUPCJA NA POZIOMIE EKSPERT !
GDYBYM NIE BYŁ ZORIENTOWANY , TO POMYSŁAŁBYM ŻE TO :
GRA NA TELEFON ??
Obojętnie co Microsoft wyda na PlayStation , jest hitem sprzedażowym i to jest prawdziwe potwierdzenie !
Grafika jest straszną manipulacją. Pierwsze rozdanie nagród na TGA było dopiero w 2014 roku i jest następcą Spike Video Game Awards prowadzonego od 2003 do 2013 roku. Na przestrzeni tych lat nominowano chociażby Halo 2, 3 i Reach oraz pierwsze i drugie Gears of War. Do tego na konto Microsoftu można w końcu doliczyć też Deathloop - Zenimax został przejęty przed premierą gry.
Do tego na konto Microsoftu można w końcu doliczyć też Deathloop
Nieźle Ci się odkleiło, MS nie miał zadnego wpływu na powstanie tej gry
Tylko co to zmienia? To gry sprzed 15 lat, z najlepszego dla Xboxa okresu. Dzisiaj firma jest cieniem samego siebie i tak jak mówi news, nie produkuje gier, które kwalifikowałyby się do Game Awards.
Wy tam na ten Microsoft, a Sony to dopiero... ja tam jako grę roku widzę Concorda.
Bo MS nie umie w gry i trzeba byc slepym i głuchym, zeby tego nie widziec.
Oni nawet Call of Duty potrafią spier.. Dolic
Zajechali Forze, zajechali Halo, zajechali Gears, a nowych marek brak
Ich jedyny autorski pomysl to chyba tylko Forza, bo nawet Halo i Gears podkupili
Microsoft miał naprawdę wszystko, żeby wygrać tę generację. Masa utalentowanych deweloperów, znane i cenione marki, a jeszcze w prezencie zadyszka kreatywna Sony. Wystarczyło wykorzystać te wszystkie studia, które wykupili. No ale nic po tym, skoro firmą zarządzają osoby, które na grach się w ogóle nie znają.
Xbox nigdy nie należał do ulubieńców włodarzy tych nagród. Warto przypomnieć choćby kwestię Forzy Horizon 5 która w 2021 roku totalnie wymiatała, zdobywając przy okazji bardzo wysoką średnią ocen, ale nominacji do GOTY nie dostała. Podobno dlatego że 1 listopada to była już zbyt późna data premiery. Co ciekawe rok później GoW Ragnarok już się załapał mimo premiery 9 listopada. Tak to bywa z GOTY na TGA.
Gran Turismo tez kiedys mialo swietne noty i nic nie wygrało. Nikt normalny nie dałby scigałki GOTY
A niby dlaczego? Dlaczego platformówka na 6 godzin może dostać nominację, karcianka może dostać nominację, sieciowy shooter czy "battle royal" może dostać a wyścigi nie?
Bo ma w sobie niewielką wartość artystyczną? Pod jakim wzgledem tamta Forza tak mocno sie rozni w stosunku do poprzednich czesci? FIFE tez bys do goty nominował?
Podobno dlatego że 1 listopada to była już zbyt późna data premiery.
To akurat bzdura, bo Forza dostała nominacje w innych kategoriach i nawet cos tam wygrała
Tak ja posiadam XSX od 5 lat kiedy zadebiutował. PS 5 ukazał się w Polsce po nowym roku 2021 jakoś między lutym a kwietniem 21 r. Na początku wszystko hulało bo był pierwszy na rynku i mocniejszy od ps5 . I wiecie co chwalę go za tamten czas jak dla xsx x/s . Teraz mam wahania ale nadrobię to bo microsoft planuje po nowym roku wypuścić windows 12 . Jak dla mnie fana tej marki na rynku PC vs Konsole chyba mnie pociągnie do nazwijmy 2027 roku . A później przeanalizuje czy PC Win 12 czy Xbox next gen czy PS 6.
Przecież nie od dziś wiadomo, że twórca tej gali to su*a na smyczy sony.