Trochę d... Liczyłem jednak na wiosenną premierę, max na wakacje. Na jesień jest już trochę dobrze zapowiadających się tytułów.
Na przykład jakich ? Tegoroczna jesień zapowiada się na wielką wydawniczą pustynie. O ile Rockstar nie przeniesie premiery GTA, to większość wydawców będzie stronić od jesiennych wydań gier. Chyba tylko Dawnwalkera mamy zapowiedzianego w miarę realnie na jesień... Ale pewnie na początek, o ile nie będzie przesunięcia...
To głupie ze strony wydawców, że tak bardzo będą unikać konfrontacji z GTA, skoro i tak ta gra wyjdzie wtedy na konsole, których jest dość mało w stosunku do całkowitej liczby graczy.
Nie wczytałem się jeszcze, ale czy przed wersją 1.0 będzie wipe aktualnych savów albo progressu na serwerach?
Bardzo dobra i dobrze że po dwóch latach należy sie i będzie w co grać jesienią po nowym patchu.
Świetne wieści!
Spróbowałem Enshrouded na premierę i spędziłem ponad 50 godzin z tym tytułem. Będąc mega zadowolonym co gra oferuje już na tak wczesnym etapie produkcji postanowiłem świadomie poczekać na wersję 1.0 i widzę, że cierpliwość się opłaciła, bo Keen Games ładnie przez ten czas gotowało.