chyba partaczy. Specjaliści to zostali zamknięci przez SONY. IRON GALAXY to są partacze.
Wpadka z Arkham Knight to nie ich wina, dostali miesiąc czasu na port PC, bo WB wypięło się na temat.
A tym czasem polecam nowego moda do New Vegas https://share.google/8YUcIiiJbeLJBOvNx z 28-2-2026,
ciekawostką jest że jeżeli ktoś grał w New California ktory jest prequelem New Vegas na ranczo o specyficznej nazwie ,,Ranczo Cash” spotykam swoją starą towarzyszkę Jamie właśnie z New California i teraz w New Vegas podróżuje z Edkiem, Veronicą i Jamie i wracam do moda Long 15 bo jeszcze nie skończyłem.
Od wczoraj mam trzy mody do New Vegas- New California instalowane przez exe, oraz Long 15 z For a Few brahim more instalowane przez. Vortex.
Bo robie zdjecie telefonem tak jest mi łatwiej i szybciej, a poza tym na gryonline.pl można wkleic zdjecie które ma ponad 2mb ale na ppe.pl już jest za duże wiec przez email je skonwertuje do kilkudziesieciu nawet Kb.

Tylko niektore wychodzą duże niestety nawet powyżej 5mb i wieksze wiec już bez konwertu nigdzie nie wkleisz, niestety.
Patrz obrazek, a poniżej rozmiary które nie weszły w zdjecie
Amd radeon jpg/png/bmp
2-12mb, bmp (ogromny), jpg 1-4mb
zależy jak ci pasuje ale bez konwertu sie nie obejdzie.
Niby spoko, bo New Vegas to jedna z moich ulubionych gier (600 godzin na steamie) ale jak sobie pomyślę o tym jak wyglądał remaster Obliviona to nie wiem czy tego chcę.
Ta gra zasługuje na prawdziwy remake, a nie na przepuszczenie starej gry przez nowy silnik. W oblivionie wygląda to strasznie, z jednej strony piękna grafika a z drugiej antyczne animacje postaci i modele potworów jakieś takie plastikowe jakby robiło je AI. Dysonans poznawczy.