O dobrze, że przypomnieliście. Właśnie usunąłem Apex, BF6 i EA origins. Odzyskałem sporo GB na dysku.
Gratulacje. Jestem pewien, że teraz książę Arabii Saudyjskiej uświadomi sobie, że właśnie wtopił 55 miliardów dolarów.
Zachód jest tak zdegenerowany, że cieszę się z każdego zakupu zachodniej firmy przez Chiny albo Arabów. Jeszcze Ubisoft też powinien zostać przejęty w taki sposób.
Skończy się wybór zaimków do 50 płci i reprezentacje wszystkich zaburzeń psychicznych.
Zacznie się niedopracowane mobilne guano z portem na PC w którym nawet nie da się zmienić sterowania i kosmicznym p2w w nawet płatnych produkcjach. No i dobrze. Padnie EA, padnie Ubisoft i skończy się coroczny kał tego samego.
O zachodzie to masz małe pojęcie, nie wiem czy można być bardziej zdegenerowanym niż z Bogiem i ojczyzną na ustach okradać własny naród.
Może to być katastrofa, ale jest szansa że będzie poprzedzona ponownym wypuszczeniem wszystkich gier jakie EA ma w swoim katalogu we wszystkich cyfrowych sklepach. Bo taką metodą na początek zechcą odrobić poniesione straty, więc może jest i szansa że więcej klasyków wyląduje na GOG czy Steam czego wszystkim życzę.