Grafika może jak w W4, tylko co z tego jak walka dalej mało ekscytująca i nudna.
Nie, nie wygląda jak wiedźmin 4. Światło jest 1\10 przy tym z tech dema 4ki. Kto pisze takie "artykuły" to nie wiem ale polecam mu okuliste
Grafika może jak w W4, tylko co z tego jak walka dalej mało ekscytująca i nudna.
Walka w trójce to koszmar. Nieresponsywny i niesatysfakcjonujący festiwal rachu - ciachu, przerywany co jakiś czas turlankiem i odpalaniem znaków. Milczeniem pominę leczenie w trakcie walki.
A czego oczekujesz od walki w wiedźminie3? Moim zdaniem jest bardzo dobra
Narzekają, że to nie jest kolejny souls like.
Walka Wiedźminie 3 jest bardzo przyjemna, nie wiem czego ludzie oczekiwali od niej. Ulepszone zostało to co było w Wiedźminie 2 i tyle. Mam nadzieję, że za wiele pod tym względem nie namieszają w Wiedźminie 4. Jak będę chciał pograć w souslik'e i mieć wymagającą walkę, to sobie odpalę Dark Souls.
Wystarczy zainstalować mod o nazwie W3 enhanced edition, który zmienia system walki w niemalże soulslike. Nie wyobrażam sobie gry bez tego moda. Dodatkowo deleveluje świat i itemy.
Wystarczy zainstalować mod o nazwie W3 enhanced edition, który zmienia system walki w niemalże soulslike
No właśnie, wiedźmin to crpg akcji a nie jakiś souslike Nie widzicie różnicy? xD
Sama walka w w3 jest dobra, i liczę że podobna zostanie w w4 Jedynie drzewko umiejętności by mogliby przebudować i skalowanie leveli potworów
Widzę, że wciskanie soulslike tam gdzie go nie potrzeba ciąg dalszy xDDD
Mało gier z ostatnich lat zniszczono przez wciskanie dennych mechanik z tych gier i to nieumiejętnie? Chcecie to sobie mody zainstalujcie i tyle. Mam nadzieję, że w W4 walka będzie bardzo podobna do tej z W3 bo była wystarczająca do świetnej zabawy. Idźcie sobie grać w swoje Elden Ringi czy inne Soulsy....
Bez tego moda gra przechodzi się sama. Z modem stanowi wreszcie jakieś taktyczne wyzwanie.
Bez tego moda gra przechodzi się sama. Z modem stanowi wreszcie jakieś taktyczne wyzwanie
Czyli to nie problem z samą walką, a z poziomem trudności gry według ciebie... :v
Ciul z takiej grafiki skoro praktycznie nikt nie ma 8k
Nie, nie wygląda jak wiedźmin 4. Światło jest 1\10 przy tym z tech dema 4ki. Kto pisze takie "artykuły" to nie wiem ale polecam mu okuliste
Same shadery. Daleko temu do downgrade'u przed 2013. Wtedy gra wyglądała lepiej, miała lepsze oświetlenie, tekstury, LOD, cienie, tesselacje itd. itp.
Jaka gra wtedy wyglądała lepiej ? Bo na pewno nie W3. To co jest na trailerze W3 to CGI stworzone na potrzeby promocji gry przez Platigue Image. Cinematic trailer, mówi Ci to coś ? LOL i WOW robi Cinematic trailery od lat i nikt nie widzi problemu w tym, że gra tak nie wygląda :D
Tech demo W4 chociaż zostało stworzone na tym samym silniku(i poza elementami sekwencjonowanymi było wyświetlane jak gra nie prerenderowane). CGI w trailerze W3 zostało wyrenderowane w którymś z profesjonalnych rendererów. Prawdopodobnie jedna klatka renderowała się kilka minut na ówczesnym sprzęcie...
GOL i te jego pisane na kolanie clickbaitowe biegunki.
Niby wygląda nieźle ale w porównaniu do AC: Shadows widać różnicę generacji. Taki Golf 2 ze spoilerem. ??
No wiadomo. Ubisoft próbuje ile może tym swoim silnikiem, ale z Golfa 2 niewiele już wyciśnie.
Musze zobaczyć jak wygląda wiedźmin 3 po tym modzie choć mam od dnia premiery to na + grać sie nie da bo jeden cios od przeciwnika i od razu zgon naszego bohatera.
Bo to musisz wlaczyc antyaliasing wtedy jest lepiej ho rosne zycie plonie
gdzie te mody bo jedziemy na 5090 a nigdy nie grałem w wieśka 3
Tia, z pewnością przy konwesji YT widać jakość Wiedźmina 4 xD
Dajta spokój