Komentarze do wiadomości: Wydał na grę 25 tys. dolarów, a teraz znów polata „złomem”. Nadciąga wielki reset w Star Citizen, a gracze toną w skrajnych emocjach

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
14.05.2026 10:34
Łosiu
😎
1
odpowiedz
Łosiu
291
LeChuck

GRYOnline.pl

Nic lepiej nie zabija gry niż wipe po kilku latach zbierania dobytku. Przeżyłem w Naval Action chyba 2 lub 3. Nigdy więcej.

post wyedytowany przez Łosiu 2026-05-14 10:34:38
14.05.2026 11:02
1.1
radas_b
86
Senator

Premium VIP

Łosiu  Nie wszystko jest takie czarno białe. Zaznaczam też że nie mam pojęcia co wydarzyło się w Naval Action. Miałem również dłuższą przerwę od SC. Wróciłem jakieś 2 miesiące temu ze stanem konta 5 milionów AUC. Pograłem z trzy tygodnie i na moim koncie było już 2,5 miliarda AUC grając zupełnie uczciwie. Tak dla zrozumienia skali najdroższy statek w grze kosztuje 65 milionów. To co działo się z "ekonomią" przez te wszystkie eksplioty pozwalające na duplikaty przedmiotów powodowało, że kto chciał miał w tej grze dosłownie wszystko x10. Ja osobiście bardzo cieszę się z tego resetu ponieważ problem tkwił w tym, że panowała klęska urodzaju. Po co grać w grę w której możesz mieć praktycznie wszystko bez żadnego wysiłku? Myślę, że ta sytuacja zdecydowanie bardziej zabijała grę niż nadchodzący wipe.
Poza tym tutaj jest drugie dno. Wipe przed największą wyprzedażą statków? Przypadek? Nie oszukujmy się. Masa ludzi przyzwyczajona do "luksusu" który panował przez ostatnie kilka miesięcy na pewno chętnie wyciągnie karty kredytowe i kupi statek albo dwa żeby poczuć chociaż namiastkę tego co czuł wcześniej. A Krzyś zaliczy kolejny z rzędu rekordowy miesiąc pod względem zarobków.
A no i kwestia najważniejsza. Z tego co ludzie piszą na spectrum wiele błędów i eksploitów nie jest załatana i będzie działać po resecie więc kto będzie chciał znowu szybciutko się dorobi.

post wyedytowany przez radas_b 2026-05-14 11:09:11
14.05.2026 10:38
T_bone
2
odpowiedz
T_bone
280
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Na szczęście w moim przypadku jeśli się niczego nie dorobiłeś, to nic nie tracisz :D Freelancer będzie jak był.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl