Komentarze do wiadomości: Wyczekiwane RPG ze świata Gwiezdnych wojen nie powinno rozczarować fanów science fiction. Legendarny reżyser ma wsparcie weteranów kultowego KOTORa przy FOTORze

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.05.2026 21:23
1
odpowiedz
Darek1785
8
Generał

Wyczekiwane

Myślę, że około 99% graczy do dzisiaj zapomniało, że taka gra w ogóle jest w produkcji.

05.05.2026 21:31
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Kwisatz_Haderach
24
GIT GUD or die trying

Ważną rolę odegra także reżyser artystyczny pierwszego Assassin’s Creed.

No nie wiem, czy to taki dobry omen. Pierwszy AC to jedna z najbardziej powtarzalnych gier jakie widzialem, takze pod wzgledem artystycznym. Napisalbym takze ze "nijakich" (bland), ale nie chce miec kontraktu na glowie. ;)

Oby jak najmniej AC tutaj.

05.05.2026 22:02
hopkins
2.1
hopkins
235
Zaczarowany

Przez pierwszego AC, nie zagralem w zadne kolejne :)
Wiem, ze jest o wiele lepiej, ale nie smak pozostal.

post wyedytowany przez hopkins 2026-05-05 22:02:27
05.05.2026 21:34
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
teraxus
1
Junior

Naprawdę kogoś to jeszcze obchodzi kto tam jest weteranem czego i jaką grę robi? Hudson też był odpowiedzialny za Anthem. Co chwile jakieś studia zakładają wielcy spece i co chwile zamykają, czasem zostawiając jakiegoś gniota za sobą.

05.05.2026 21:55
martekrpg
3.1
martekrpg
89
Pretorianin

teraxus przy Anthem był Studio General Manager. Teraz wraca do reżyserowania, a jego dorobek w tej roli to KotOR i Mass Effecty 1–3.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl