We wszystkich portalach o grach muszą zacierać ręce z radości - każdy news o przecieku kilka się z całą pewnością bardzo dobrze 😜
Chyba pora odłączyć Internet do listopada, bo przyszłe spoilery z fabuły są już pewniakiem
To jest KATASTROFA. KA-TA-STRO-FA... dla Rockstara ;b
No ale nie będe rozpaczał, zasłużyli sobie.
Patrząc na to w jakim stylu piszę ten ziomek, to pewnie jakiś dzieciak ze zbyt dużymi umiejętnościami, albo nawet dzieciak developera ze studia.
Oberwie za to pewnie słono.
Niekoniecznie musi to być dzieciak, niektórzy ludzie mają bardzo rozwinięte zdolności w danym obszarze, ale mogą być do tyłu w reszcie w stosunku do przeciętnego człowieka.
Inaczej sprawa będzie wyglądała na Xboxie nowym, bo tam jak dadzą wsparcie dla steam a może potem i innych sklepów z PC to moga płyty wywalić.
Patrząc na to w jakim stylu piszę ten ziomek, to pewnie jakiś dzieciak ze zbyt dużymi umiejętnościami - akurat przestępcy cyfrowi często piszą w dziwny sposób, ma to utrudnić ich namierzenie. Jest nawet soft przerabiający wypowiedzi tak by brzmiały w podobny sposób. Ma to wyeliminować możliwość namierzenia po sposobie wypowiadania się.
Oglądałem... i wszystkie moje przypuszczenia się potwierdziły. Gra jest mdła, nudna i potwornie przehajpowana.
To, co pokazywali na tych swoich trailerach, wyglądało jak sztucznie podkręcona, kompletnie nierealistyczna wersja tego, czym ta gra będzie w rzeczywistości. Sama rozgrywka zapowiada się zdecydowanie prościej i mniej efektownie. Mam wrażenie, że finalnie dostaniemy coś, co będzie wyglądało jak GTA V z zestawem najnowszych modów, tylko sprzedane jako wielka rewolucja.