I takie postawy trzeba promować, a nie influencerów patusów.
Fajnie że o nim piszecie, jeszcze fajniej by było jakbyście rzucili linkiem do zbiórki którą współorganizuje z OSP właśnie na budowę boiska.
Fajnie że o nim piszecie, jeszcze fajniej by było jakbyście rzucili linkiem do zbiórki którą współorganizuje z OSP właśnie na budowę boiska.
I takie postawy trzeba promować, a nie influencerów patusów.
Nie obserwuje go na Fejsie ale czasami wpadają posty, nawet niezłe, można się czasami pośmiać. Inpost fajnie zareagował z tym oblepieniem paczkomatu
Fajnie byłoby, gdybyście wsparli finansowo (Wulgarny gracz zresztą też) nasz polski, rodzimy, kultowy komunikator internetowy Gadu-Gadu (GG) rozwijany przez polską firmę Fintecom S.A. która to w 2018 roku sprowadziła z Cypru do naszego kraju i potrzebuje koniecznie naszego wkładu w rozwój GG, aby dorównał i był na czasie tak jak inne konkurenycjne komunikatory internetowe.
Proszę dołuż cegiełkę w rozwój GG, zwołaj swoich znajomych, a twoi znajomi swoich znajomych, aby wsparli finansowo nasze kultowe GG, żeby kultowe słoneczko świeciło do końca świata i jeden dzień dłużej.
https://gadu-gadu.pl/2025/04/22/postaw-nam-kawe-i-wesprzyj-rozwoj-gg/
https://gadu-gadu.pl/2022/02/16/powod-zmian-w-gg/
GG mam nawet na komórce ale na Bogów.....NIKT z dawnych kontaktów, nawet jedna osoba, nie ma tam już konta. To z kim ja mam tam pisać? Sentyment, sentymentem ale....
Już jest problem, że multi komunikatory właściwie padły, bo Whatsapp zdominował, a na te kilka osób bez Whattsappa trzeba zainstalować Messenger. I to właściwie tyle. Nawet Google nie przebiło się z komunikatorem mimo iż 95% ludzi ma konto w ramach Androida.
GG może ma szansę w jakiejś niszy, ale tutaj konkurencja jest duża, bo fani jabbera ani Teamspeaka nie mają powodów do zmiany.
Ja ze wszystkimi gadam przez messenger. Nie wiem czy na palcach jednej ręki policze znajomych z Whatsapp , pomijam że jest dla mnie po prostu niewygodny, nieintuicyjny.
Jak nie przepadam za treściami Wulgarnego, tak trzeba przyznać że gość prywatnie wydaje się bardzo w porządku, ostatnio żalił się że go wyciągają w jakiś krąg śmietanki towarzyskiej, i niby nie chce jechać ale może ten Orlik w Grzymalinie w ten sposob przycisnąć xD
Dajcie spokój, chłop stał się narzędziem w rękach jakiegoś polityka do tego żeby zapewnić sobie kolejną kadencję budową orlika, metodą żebrania w internecie dzięki dużemu fanpage'owi. Typ co chwile robi wrzutki że banuje każdego kto porusza politykę w komentarzach, po czym daje się tak łatwo zrobić że musi to być już całkowicie świadome. I jak to w polityce, pewnie metodą coś za coś więc wszystkim zainteresowanym zależy :) Plus kasuje komentarze które cokolwiek takiego zarzucają. Ot co, pajac zwykły z dużym fanpage'm.
Generalnie nie obchodzi mnie kto i co robi ze swoimi pieniędzmi ale bez kitu, jak macie na coś przelewać pieniądze to są dużo lepsze opcje niż wspieranie polityka w kolejnej kadencji jakiegoś wygwizdowa z którym nie macie nic wspólnego.
Abstrahując od tematu posta, to nie trawię tego gościa. Taki dorosły z mentalnością dziecka. Jak napiszesz odmienną opinię, niż on ma to najpierw usuwa komentarz a potem blokuje. Bardzo dorosłe zachowanie :p żyje w swojej bańce i nie wie jak świat funkcjonuje. Reasumując trochę nie rozumiem jego fenomenu, ale może jego działalność nie jest moim targetem…
Fajnie tylko nie do końca prawdziwe ?? co do rozmarynu to proszę doczytać dlaczego akurat on, druga sprawa odnośnie paczkomatu sam Wulgarny Gracz pisał na swoim fanpage, że on jest kolejną osoba która zgłasza by powstał Paczkomat :) InPost rzucił rękawice w i ciągu 40 minut już było po zawodach i srogi wpier... Był :) i jak wcześniej komentujący zauważyli, dobrze było by dodać link do zbiórki;)