tvgry.pl: Wstępniak - 27 sierpnia
fajny wstępniak i przed filmikami ;D
A będzie jutro flesz ?
fajnie ze wstepniak przed innymi filmikami
hmm a ja z niecierpliwością czekam na materiały z konsolowej wersji Batman Arkham Asylum....
Jeszce jedno pytanie :D gdzie macie drugie ps3 ?
@fazi018
Flesz i Przegląd będzie jutro :)
@Duto ver.2.1
Dopiero będzie dodane :P Teraz wstępniaki zwykle są przed filmikami, więc musisz uzbroić się w cierpliwość.
50 zł za grę od City ??? Rzeczywiście musi być jakiś skok jakościowy
Czy możecie zrobić materiał o Spore Galactic Adventures ???? Prosze !!!
dajcie gramy w Beyond Good & Evil :D... i jak macie jakies info na temat drugiej czesci to tez nie mam nic przeciw jak tu wrzucicie... :)
Lordareon wreszcie wrócił Twój Razer Diamondback na stół! Razer rulez ^^
no czyli inaczej mówiąc nuda... czekam na flesza ;D a tak na marginesie ale dyskryminacja ! Czemu stoi tam tylko jedno PS3 i aż dwa Xbox'y ? xD
Fajne studio macie. Respect. A tak w ogóle to wszyscy by się cieszyli jakbyście wstawiali wstępniaki codziennie tak jak teraz. Pozdro
LUDZIE! Wy nie prosicie o za dużo?! Ciągle czegoś od nich chcecie! Poczekajcie to nie jest łatwa praca (to nie podlizywanie się). Patrcie ile oni robią filmików i cały czas szykują nowe newsy na GOL'a. To jest tak jakbyście prosili CD-Action o coś takiego: dajcie 300 stron i GuitarHero 4 z całym sprzętem na okładkę. Trochę się opanujcie.
fajny wstepniak (jak wszystkie) i przed filmikami to duży plus.Tylko tak dalej
Ludzie cieszcie się, że wpadli na coś takiego na "wstępniaki". Bardzo mi się podoba ten pomysł, tak wszystko "pokazane od kuchni" ;]
Ps. Czy macie możliwość pokazania "gramy" z FIFĄ 2010 na PC? Nie widziałem jeszcze żadnego filmiku jak tegoroczna Fifa wygląda na PC.
Pozdrawiam.