Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Wracamy do tego, co kochamy”. Legenda immersyjnych gier staje do walki z trendami, aby stworzyć kolejny hit na miarę Dishonored i Deus Ex

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
19.08.2026 19:56
WeCreateWorlds
1
odpowiedz
WeCreateWorlds
16
Konsul

To ambitny cel, kibicuję mu, ale...

Spector się poddał, Levine też chyba utknął przy produkcji Judasza.
Gatunek immersive sim jest chyba - podobnie jak MMO - skazany na zejście półkę niżej, do ligi gier indie i AA. Tam sobie poradzi.

19.08.2026 19:59
Jack.the.Ripper
2
odpowiedz
Jack.the.Ripper
24
Stealth Macho

Bardzo fajna wiadomość, lubię gry typu Thief, Deus Ex czy System Shock i z tego co ludzie piszą na youtubach nie tylko ja cenie sobie immersje 👍

19.08.2026 20:17
animatiV
3
odpowiedz
animatiV
117
PCMR

Również im kibicuję! Prey i Deus Ex to jedne z moich ulubionych tego typu gier (Dishonored nie grałem). Szczególnie szkoda mi że Prey nie doczekał się kontynuacji, bo jedynka zakończyła się świetnym zwrotem akcji.

post wyedytowany przez animatiV 2026-08-19 20:17:24
19.08.2026 20:40
4
odpowiedz
Lukas1983
54
Pretorianin

Uwielbiam gry Arkane.
Dishonored, Deathloop czy Prey to świetne i klimatyczne gry. Na samą myśl mam ochotę zagrać.
Bardzo kibicuję tej ekipie, bo naprawdę potrafią robić niezapomniane gry.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl