Boże swięty. Ogladam strone od okolo 10 lat. Moze ponad, ale takiego anarchicznego syfu to jeszcze w zyciu nie widziałem. Nie da rady normalnie przegladac, ani czytac tego scieku cale te UX i UI jest na poziomie mojego pisania. Dokad wy zmierzacie ludki. Konto tu zalozyem pierwszy raz od dekady cojajmniej. Ogranijcie sie lgbt i wezcie sie za robote, bo nie da sie czytac wszelakich wawszych wysrywow.
Ja to się zastanawiam, czemu Rusnar cię nie zaprosił do filmu o Most Wanted mając w bratniej redakcji eksperta od komputerowych i prawdziwych wyścigów...
AC Rally włącznie z tym co w plikach ma całkiem fajny zestaw, ale rajdówka bez ikonicznych Peugeotów: 206 WRC i 205 Turbo 16
oraz pierwszego lub drugiego Forda Focusa WRC to takie meh...
A pod Renault Clio to mam nadzieję, że kryje się Renault Clio Maxi, a nie Rally3, Rally4 lub Rally5
Ja to się zastanawiam, czemu Rusnar cię nie zaprosił do filmu o Most Wanted mając w bratniej redakcji eksperta od komputerowych i prawdziwych wyścigów...
Rusnar wie, że arkadowe samochodówki niekoniecznie są moją specjalnością :D
AC Rally włącznie z tym co w plikach ma całkiem fajny zestaw, ale rajdówka bez ikonicznych Peugeotów: 206 WRC i 205 Turbo 16
oraz pierwszego lub drugiego Forda Focusa WRC to takie meh...
Supernova już ma licencje tych producentów, więc sądzę, że to tylko kwestia czasu :)
A pod Renault Clio to mam nadzieję, że kryje się Renault Clio Maxi, a nie Rally3, Rally4 lub Rally5
Z nazwy pliku niestety nie wynika - a też mam taką właśnie nadzieję ;)
Rennsport ma świetny model jazdy, jako wyposzczony konsolowiec nie mogłem tego nie kupić. Pod względem zawartości wszak niestety faktycznie zawodzi. Mam nadzieję, że to się zmieni na przestrzeni kolejnych miesięcy, bo tytuł ma naprawdę potencjał. Uciążliwe są też kary nakładane już przy minimalnym przekroczeniu linii toru, aż zaskoczony jestem jak restrykcyjnie trzeba trzymać się trasy.