Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wkurzyli fanów GTA i narobili problemów Rockstar Games. Nic dziwnego, że ich nowy sandbox science fiction z kaiju bardzo niepokoi graczy już od zapowiedzi

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.05.2026 17:43
1
1
odpowiedz
katai-iwa
72
Legend

Że też ktoś dał im kasę na zrobienie gry po skopaniu odświeżenia GTA.

07.05.2026 21:50
Marky
2
6
odpowiedz
Marky
37
Generał

Przede wszystkim to wygląda bardzo biednie i budżetowo, jak masa innych gier skleconych z gotowych assetów na Steamie przez amatorów.

Jak robisz grę z wielkimi kaiju i fizyka oraz efekty zniszczeń budynków wyglądają jak w Battlefieldzie 4 to trudno tu oczekiwać sukcesu. 

Do tego grafika jak z późnego PS3.

08.05.2026 06:47
Edziek
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Edziek
16
Pretorianin

Jak niby ludzie mają walczyć z tymi bestiami bez mechów? xD
Strzelanie do wielkiego potwora z pistoletu wygląda tak idiotycznie

27.07.2026 21:17
3.1
odpowiedz
KozaSWD
57
Pretorianin

Edziek A jak ludzie zabijali mamuty? Nawet broni palnej wtedy nie mieli, a dawali radę. Fakt że strzelanie z pistoletu to głupota, ale jeśli dadzą duże karabiny jak z filmów sci-fi, to już może być spoko. Osobiście wolę żeby za dużo mechów nie było, bo wtedy jakie wrażenie zrobią te gigantyczne potwory, jeśli siedzimy za sterami gigantycznego robota? Żadne, bo będą po prostu naszej wielkości, a tu chodzi o to żeby czuć się przy nich małym.

08.05.2026 07:21
PanDaneX
4
4
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

tytuł wygląda jak 15 letnia gra z masą modów XD

27.07.2026 17:44
5
odpowiedz
laguj4cy.dinoz@ur1
0
Junior

kolejny artykuł o niczym powodzenia '_) w czytaniu :D

28.07.2026 10:10
6
odpowiedz
serious
23
Pretorianin

Wygląda to serio fajnie, trochę budżetowo, ale robi wrażenie. No i polska wersja językowa to ogromny plus 👍 Ja czekam.

29.07.2026 09:09
7
odpowiedz
Krystian03
10
Pretorianin

Patrząc w jaki sposób ulice są zbudowane to coś mi się wydaję że mapa będzie wyglądać coś w stylu GTA II czy I tylko że z kamery 3D. Według mnie już mapa z San Andreas (nawet ta z Definitive) bardziej mnie przekonuje niż ta. Może plus będzie taki, że gra będzie mniej pobugowana niż te poprzednie z remasterami.

29.07.2026 11:01
8
odpowiedz
sabaru
38
Senator

32GB raw zalecanych? ale przynajmniej działa na W10.

post wyedytowany przez sabaru 2026-07-29 11:02:01
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl