I co z tego ze naprawili 570 jak dodali pewnie wiecej. Zostaję na win 10 tak dlugo jak sie da
Nadal przy opróżnianiu kosza jest widoczny dziwny ciąg znaków zamiast nazwy pliku.
A jak bylo "nielegalnie" panie Zbigniewie?
Ile lat dostaje sie w swiecie specjalisty tech gola za zmiany w rejestrze i ew. zasadach grup?
ALe wy robicie ludziom papke z mozgu...
Może faktycznie świat się kończy i nie dość że zaczną na serio naprawiać Windowsa to może jeszcze Xbox wróci na wyżyny, a mają ku temu szansę choć pewnie jej nie wykorzystają.
Aktualizacje blokuje od czasu WXP. Jakoś mnie nikt za to nie wsadził że robiłem to nielegalnie. xd.
Jeszcze nie testowałem w pełni, ale od prawie roku czasu nie potrafią naprawić 4 najbardziej irytujących rzeczy:
1. Indeksowanie plików jest wyłączone - prawie zawsze ten komunikat i nawet gdy jest włączone po chwili to i tak to nie znika
2. 3 a nawet 4 razy ponowne uruchamianie podczas aktualizacji która trwa teoretycznie 3 minuty - jeszcze nam obiecywali że aktualizacje będą bez ponownego uruchamiania a obecnie widzimy efekt odwrotny
3. Niemal zawsze zawiesza się eksplorator plików gdy próbuje się przenieść plik na pulpit
4. Klikam "Wysuń" i Windows nie pozwala bo "jest w użyciu" pomimo że kopiowanie plików zostało zakończone i ta funkcja nie zawsze jest użyteczna
Zapomnieliście dodać, że ta aktualizacja psuje zarządzanie energią portów USB-c i potrafi spalić komputer. Microsoft już wyłączył tą aktualizację na komputery Della, ale nie jest wykluczone że ten problem dotyczy również innych producentów. Raczej bym się wstrzymał z instalowaniem tego patcha.