Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 roku
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wielki proces przeciwko YouTube. Sąd zbada, czy subskrypcja Premium celowo wprowadza w błąd miliony ludzi

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
16.07.2026 13:36
1
odpowiedz
Zmutowany_Smok
1
Legionista

Ja używam przeglądarki brave i żadnych reklam nie widzę

16.07.2026 13:54
GreedFire
1.1
odpowiedz
GreedFire
55
Pretorianin

Zmutowany_Smok Ja też i widzę. W formie 5-10 sekundowego czarnego ekranu na starcie filmu oraz materiałów sponsorowanych w samym filmie. Chyba, że już masz Brave z 2030 roku i to naprawili?

16.07.2026 13:42
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
167
Legend

To jest nawet ciekawy temat ale pewnie sie skonczy na zmianie regulaminu albo opisu uslugi.

Warto dodac ze jest opcja pominiecia fragmentow sponsorowanych na filmiku z YT premium. Na telewizorze jak wcisne klawisz na pilocie o przewiniecie do przodu to przy fragmencie sponsorowanym zamiast przewiniecia o domyslne 10 sekund to przewinie caly fragment sponsorowany nawet jak jest kilkominutowy. Maja jakis algorytm ktory liczy najczesciej pomijane fragmenty video.

post wyedytowany przez Bezi2598 2026-07-16 13:42:31
16.07.2026 13:58
3
odpowiedz
gamerX
124
Konsul

Muszą zagadać do SmartTuba tam takie segmenty promwane są pomijane automatycznie :D

16.07.2026 14:15
Felipe
👍
4
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

Ublock i AdGuard. Nie wiem co to reklamy na YT lol.

16.07.2026 14:16
DiabloManiak
5
odpowiedz
DiabloManiak
257
Karczemny Dymek

Ale tu przecież jest o reklamach wklejonych przez twórców, przynajmniej ja to tak rozumiem. stad min "przygotowanie narzędzi usuwających segmenty promocyjne z filmów."

"Wplątywane w filmy segmenty promocyjne są uznawane przez powodów za reklamy. Stanowią one przerwę w prezentowanym przez autora materiale"

Jak to u nas na yt popularne reklamowanie napojów, vpn czy porównywarek ubezpieczeń :P
wiec przeglądarki nic na to nie robią bo to cześć filmu. nie reklama z yt ;P

A jakby to przeszło - podniesie się że yt cenzuruje treści twórców i mówi im co mają mieć w filmach bo jak to znikną promocje czy filmy sponsorowane :D

post wyedytowany przez DiabloManiak 2026-07-16 14:21:14
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl