Komentarze do wiadomości: Wielki dodatek do Crimson Desert zaskoczy nawet największych fanów gry. „Będzie to coś zupełnie innego”, ostrzega Pearl Abyss

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
12.06.2026 22:07
1
odpowiedz
costa1010
10
Legionista

Niestety ale po kolejnym patchu co pewien czas zaczęła się wysypywać gra (czany ekran - brak reakcji) . Niestety cierpliwości nie wystarczyło, bo ile można resetować system co 30-40 minut. Przyznam, że grało sie dobrze. Może za jakiś czas znów odpalę.

13.06.2026 01:34
LukaszKukaszTm
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
LukaszKukaszTm
37
Konsul

Szczerze?Nie interesuje mnie ta gra.Może nie ze względu na fabułę,ale,dodatki takie jak rozbudowany system zwierzaków,nie nie mam zamiaru ani uprawiać roli,niańczyć czworonoga itp itd,albo mam rpg z wyborami nie od góry narzuconymi eksploracje,zbieranie surowców na przetrwanie.Naukę w celu przetrwania,pozyskania wiedzy umiejętności ,a nie ganianie za pokemonem

13.06.2026 02:08
2.1
2
odpowiedz
Szto91
22
Centurion

LukaszKukaszTm Nikogo to nie obchodzi

13.06.2026 02:08
3
odpowiedz
Szto91
22
Centurion

Akurat ten ziomek Will Powers ma u mnie stu procentowe zaufanie. Świetnie promował grę przed premierą i nie walił farmazonów jak to ma zwyczaj większości firm growych...

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl