Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Większość była kiepska, ale miały swój klimat. Wielu graczy tęskni za czasami, gdy każdy wielki film dostawał grę

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
19.08.2026 11:32
Sepecha
1
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

To były w większości fatalne gry, ale jako dzieciak bawiłem się doskonale w Spider-Manie 2 na PC, uznawałem go za jedną z najlepszych gier w historii. Ta swoboda, oryginalny głos Tobey'a, walki z bossami, tętniące życiem miasto. W oczach dzieciaka to robiło większe wrażenie niż obecnie Marvel's Spider-Man 2. Dopiero po latach wyczytałem, że to jeden z najgorszych crapów, jakie widziała branża i cóż, chyba faktycznie tak było. Trochę tęsknię za tym jak kiedyś się jarałem każdą grą i przechodziłem po 10 razy demo Kung Fu Panda The Video Game na komputerze z monitorem 800x600. Teraz kręcę nosem jak mi się doczytuje tekstura w Cyberpunku, a Path Tracing pogubi klatki.

19.08.2026 11:49
cycu2003
2
odpowiedz
cycu2003
264
Legend

A co, kiedyś też ludzie narzekali. Tylko, że bardziej recenzenci. Dzieci (czyli my) bawili się bardzo dobrze. Teraz pewnie jest podobnie

19.08.2026 12:04
WolfDale
3
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Niestety większość tych gier była fatalna i potem zamieniały się w zwyczajne śmieci cyfrowe bez żadnej wartości. Bo o ile gry z Harrym Potterem, King Kong czy Toy Story były całkiem udane, tak niestety większość to klepane badziewie na jedno kopyto najmniejszym kosztem.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl