Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 3 wypięknieje w tym roku do granicy możliwości. Polski twórca tchnie nowe życie w kultowe RPG CD Projekt Red, i to dosłownie

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.01.2026 19:40
GreedyDodger
1
odpowiedz
GreedyDodger
67
Konsul

Daliby DLC a nie

12.01.2026 20:37
2
odpowiedz
TheFrediPL
114
Generał

Powinni przywrócić grafikę z pierwszego zwiastuna

12.01.2026 20:53
3
odpowiedz
Cyberfan
60
Pretorianin

Wiedźmin nie potrzebuje już ładniejszych tekstur. Te które są teraz, są w zupełności wystarczające. Nikt nie będzie patrzył na kawałek listka, albo belki z odległości kilku cm. To czego wiedzminowi najbardziej brakuje to ilość polygonów modeli, np postaci. Widać po latach, że stały się trochę drewniane. Ale to już raczej robota dla deva, nie modera.

12.01.2026 21:43
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Oprócz poprawy tekstur dodali by pare misji bo ten mod sprzed ponad roku The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition też wygląda bardzo dobrze dzieki temu przeszedłem Wiedźmina po raz drugi po przeczytaniu poprzedniego artykuku o tym
nowym modzie odkąd trzecią cześć wieśka mam, a mam na steam od dnia premiery.

12.01.2026 21:46
Lateralus
5
odpowiedz
Lateralus
153
Last Of The Wilds

Via Tenor

Dalej te ładne chlebki i świeczki?

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl