Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 3 Remaster bije rekord na Steam i jest najlepiej ocenianą grą roku. Gracze szybko zauważyli jednak duży problem

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
29.09.2026 17:56
Ku'gath
1
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Coś czułem, że Wiesiek zostanie grą roku 2026. W 2027 wyjdzie nowy dodatek i będzie grą roku 2027.

29.09.2026 18:06
MilornDiester
1.1
odpowiedz
MilornDiester
61
Generał

Ku'gath A potem już W4 przejmie pałeczkę w 2028.

29.09.2026 18:11
2
1
odpowiedz
szlekjacob
18
Chorąży

25% negatywow na Steamie. Slabiutki launch

29.09.2026 18:25
3
odpowiedz
Assassinek06
125
Generał

Meh, zagrało 8 fanbojów, którzy nie mogli się doczekać gry i wystawili 10/10. Serio, żeby przejść od nowa tego molocha dla kilku drobnych usprawnień trzeba być fanbojem. Ba, pytanie czy w ogóle grę przeszli, czy dali 10 w ciemno. Nawet tutaj na fanbojskim portalu remaster oceniony gorzej niż normalna wersja i największą zaletą określono to, że za darmo. No ale nie ma co pewnie spodziewać się 200 normalnych recenzji, bo 80% grajacych pewnie nawet gry nie ukończy. 😉

29.09.2026 18:25
4
odpowiedz
haqer
24
Legionista

Właśnie usunąłem po pół godziny testów na PS5.
Odebrałem to jak bardzo ponury żart.
Gra usunięta. Nie da się w to grać...
Coś, co wyglądało nieźle, a działało przepięknie w stabilnych 60 fps,
teraz wygląda raz lepiej a raz gorzej a działa jak "kupa".
Nie grywalne, jak dla mnie.
Być może zachwyty na PC są uzasadnione.
Na PS5 Remastered jest skopany po całości.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl