Jest Jacek Rozenek w formie! nie ma co się jednak martwić o jego głos, uff!
https://www.youtube.com/watch?v=K1KI-0ovzfs
zapchaj dziura bo produkcja 4 idzie nie tak jak powinna i zagranie po to aby tylko inwestorów udobruchać.
nie oglądalem jeszcze ale mogę się zalożyć że Polacy jak zwykle będą na coś narzekać
Fajna ta blond laska na początku która zaczepia Geralta, na zachodzie już takich nie robią.
Gdzie i w którym momencie jest pokazany i jest w akcji ten cały dodatek fabularny Pieśni przeszłości?!? Jak twierdzi autor.
Bo to co widać to już było...? Jaki znów remastered? Po co, co chwile to samo ogarniać?Zaraz można wymiocin dostać od jednego i tego samego w tym wiedźmie bo tylko poprawiają coś wizualnie i dodają mechaniki zrobione wcześniej przez moderów.
Niewiem co to za "skok na kase" się szykuje i sięgnięcie do kieszeń chyba tylko "fanatycznych" fanów.
DLC trafi też na Switcha 2 według opisu:
Trzeci dodatek fabularny zaprowadzi Białego Wilka do idyllicznej krainy Letten, gdzie pod pozornie sielankową powierzchnią kryją się mroczne tajemnice. Premiera już w 2027 roku na platformach GOG, Steam, Epic Games Store, Battle.net, PlayStation 5, Xbox Series X|S, oraz Nintendo Switch 2. Dodaj grę do listy życzeń już teraz!
Jest Jacek Rozenek w formie! nie ma co się jednak martwić o jego głos, uff!
https://www.youtube.com/watch?v=K1KI-0ovzfs
Ale zmianę nadal jednak słychać, nawet jak się zestawi z trailerem remastera. Zobaczymy jak na dłuższą metę to wypadnie.
Niewłaściwy link do filmu. Jest na nim remaster, a nie nadchodzący dodatek.
Za darmo dodatkowe DLC dla tych co mają samą podstawkę, Wiedźmin 3 Remastered za darmo no i za niecały rok kolejne DLC: Pieśń Przeszłości..Suuuper!
Eeeee, co oni to pokazali? xd
Przecież to miała być nowa, fajna, zajebista, wyróżniająca się lokacja, których jest całe multum na wiedźmińskiej mapie, a nie ''jakieś generyczne coś''. Co to w ogóle miało być? Nie spodziewałem się nie wiadomo czego, ale to co pokazali to już taki ''trójkowy generyk'' , że aż nie pojęte xd
Autor tekstu wypuścił artykuł wcześniej niczym zostało to oficjalnie wystawione przez redów do internetu :D minute, dwie minute później dopiero to zostało dodane na YT.
I jeszcze wrzucił nie ten filmik o czym jest treść 🤦
Oj jaram się tym i to bardzo, nie wiem nawet czy dla tego dodatku nie kupię Switcha 2 bo bardzo lubię mieć ten cały świat między swoimi dłoniami.