Ktoś u Was czyta teksty przed publikacją? Bo jak się widzi takiego potworka jak „broń uniesiona w jednej ręce w górę zaczyna wtedy wolno opadać w dół”, to zęby zaczynają boleć.
ą Pisownia celowa i zamierzona.
W połowie kampanii Amerykanie wycofują się z Korei, bo jest daleko i komu to potrzebne. Odpala się tryb Tycoon gdzie tylko sprzedajesz broń.
Czyli znów obcięli cały movement niczym w MWII próbując z tego robić pseudo mil-sima XD
W IW same błazny pracują.
Nie obcieli. Masz normalnie slide cancela, podczas przeskakiwania przez przeszkody możesz strzelać. Wraca taktyczny sprint, ale będzie ograniczony stamina więc nie będziesz mógł ciągle biegać.
Gra będzie trochę wolniejsza, ale na papierze wygląda na dalej skillowa. Taki MW19 tylko z poprawkami na które narzekali gracze.
No, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce.
Małą rewolucją w gatunku ma być usunięcie blooma z rozgrywki, czyli przypadkowego, losowego rozproszenia pocisków podczas strzelania z biodra.
Bloom to nie jest losowe rozproszenie pocisków z biodra, a losowa trajektoria pocisków, które nie lecą tam gdzie jest celownik. Strzelając z biodra rozrzut jest jak najbardziej pożądany, nawet z mechaniką bloom.
Ważniejsze jest to czy ten bloom będzie na przycelowaniu, bo to jest najbardziej irytujące i denerwuje graczy. Celuje się idealnie w głowę, a kula leci obok.
I tu pojawia się moje pytanie. Usuwają bloom całkowicie czy tylko gdy strzelamy z biodra?
Call Od Duty wróci faktycznie do korzeni jak w końcu zrobią coś na wzór COD 2😛 Nie mogę patrzeć na te nowe części typu Modern Warfare🤮
Kolejny COD? To teraz wychodzi co pół roku?😮 Jeszcze nie naszła mnie ochota na odpalenie tego czegoś ostatniego w Game Pasie, nawet nie pamiętam jak to nazwali. Wszystkie Cody są identyczne tylko raz lata dron, innym razem samolot a jeszcze innym inny samolot 😁.
"W multi będę się zagrywał, dopóki operatorzy będą wyglądać jak żołnierze, a nie jak ekipa ubrana na ceremonię nagród Grammy"
Czyli jakiś max miesiąc, potem odpalą protokół "prawdziwa Korea" i co drugi będzie biegał w skinie żeńskiej K-popowej gwiazdy. Będzie wspaniały dysonans między tym co próbują pokazać w trailerze czy materiałach promocyjnych, czyli ten surowy militarny styl. No, chyba że tym razem poszli po rozum do głowy - bardzo chciałbym się mylić.
Do tej pory nie miałem problemu oddać 100€ co roku za call of duty. Od premiery bo6 niestety nie mam już ochoty na dalszą współpracę z tą marką.