Komentarze do wiadomości: Weterani Mass Effecta znają się na swoim fachu jak mało kto. RPG akcji Exodus na nowym zwiastunie z rokiem premiery

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.12.2025 07:15
Gimemoa
1
1
odpowiedz
Gimemoa
13
Pretorianin

Kurde, ale nie mogę się doczekać. Swoją drogą ten zwiastun tak bardzo daje po oczach inspiracjami Mass Effectem, że oby EA się nie zaczęło czepiać ;)

12.12.2025 08:19
xsas
1.1
xsas
199
SG-1

EA czepiać? Za chwilę może nie być Bioware, jak nowy Mass Effect zawiedzie, a wtedy mogą myśleć o co najwyżej sprzedaży marki. Exodus może być tym, czym miała być Andromeda (która ostatecznie mimo wszystko wyszła obronną ręką, ale wciąż do trylogii jej daleko)
"Inspiracji" jest sporo, bo robią to byli pracownicy Bioware, którzy zapewne mają swoje ulubione mechaniki/styl który teraz przemycają do Exodusa. Tak jak wcześniej Bioware zrobiło Mass Effecta, bo nie mogli zrobić Star Wars, tak teraz Archetype robi Exodusa, bo nie mogą Mass Effecta :P

12.12.2025 08:47
Gimemoa
😉
1.2
Gimemoa
13
Pretorianin

xsas Właśnie pamiętam, że robią to byli ludzie z BioWare. Nawet chciałem napisać w poprzednim komentarzu, że gra wygląda jak podrasowana Andromeda, ale że ludzie mają jakiś mocny uraz do tego tytułu to wolałem nie.

12.12.2025 07:20
DexteR_66
2
odpowiedz
DexteR_66
14
Generał

Premium VIP

Szkoda, że nie będzie polskiej wersji.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl