Gra kosztuje 100$ i do tego posiada dwa tryby graficzne?
Nie no super, gra za pierdyliard zlotych i jeszcze z wyborem graficznym...
Przecież jak będzie 60fps to ci co nie będą grac albo czekają na pc spłoną z nienawiści.
Tak, tak 60 FPS, ale w 360p i z miastem gdzie buja się dwóch NPC oraz dwa auta na krzyż.
Oraz z cały art-styl'em wywróconym do góry nogami poprzez brak RTGI i RT, po cała gra jest pod te technologie skrojona.
Niektórzy dalej wierzą w magiczną moc tego sprzętu z sprzed 6 lat, w którym siedzą jeszcze starsze bebechy, odchudzone, wolniejsze od desktopowych odpowiedników (Ryzeny 3600/3700 i RX 6700).
Zapominając przy okazji, że mniejsze gry, o mniejszej skali, na tych konsolach mają problem wyciągać 60 FPS w 1080p z uspcalingiem.
Gdyby jednak to była prawda, to taki sam poziom optymalizacji musiałby być na PC, a dobrze wiemy, że tak nie będzie.
"Ważna funkcja GTA 6 potwierdzona"
"Na premierę GTA 6 może"
🤦zajebiste potwierdzenie
Ja z mojego zajebiaszczego źródła wiem, że GTA 6 na PS5 i XSX to wersja 'wczesnego dostępu' a właściwa wersja z lepszą grafiką i full complete DLC wyjdzie dopiero na PS6, XSSX i PC dwa lata później.
Do tego będzie to wersja z PŁYTĄ W ŚRODKU PUDEŁKA!!! także wam przepowiadam te wspaniałe niusy.
Tak będzie. Skąd wiem? Bo jestem Claude Speed z GTA 3 i wiem ;)