Gra kosztuje 100$ i do tego posiada dwa tryby graficzne?
Nie no super, gra za pierdyliard zlotych i jeszcze z wyborem graficznym...
Przecież jak będzie 60fps to ci co nie będą grac albo czekają na pc spłoną z nienawiści.
Tak, tak 60 FPS, ale w 360p i z miastem gdzie buja się dwóch NPC oraz dwa auta na krzyż.
Oraz z cały art-styl'em wywróconym do góry nogami poprzez brak RTGI i RT, po cała gra jest pod te technologie skrojona.
Niektórzy dalej wierzą w magiczną moc tego sprzętu z sprzed 6 lat, w którym siedzą jeszcze starsze bebechy, odchudzone, wolniejsze od desktopowych odpowiedników (Ryzeny 3600/3700 i RX 6700).
Zapominając przy okazji, że mniejsze gry, o mniejszej skali, na tych konsolach mają problem wyciągać 60 FPS w 1080p z uspcalingiem.
Gdyby jednak to była prawda, to taki sam poziom optymalizacji musiałby być na PC, a dobrze wiemy, że tak nie będzie.
"Ważna funkcja GTA 6 potwierdzona"
"Na premierę GTA 6 może"
🤦zajebiste potwierdzenie
Ja z mojego zajebiaszczego źródła wiem, że GTA 6 na PS5 i XSX to wersja 'wczesnego dostępu' a właściwa wersja z lepszą grafiką i full complete DLC wyjdzie dopiero na PS6, XSSX i PC dwa lata później.
Do tego będzie to wersja z PŁYTĄ W ŚRODKU PUDEŁKA!!! także wam przepowiadam te wspaniałe niusy.
Tak będzie. Skąd wiem? Bo jestem Claude Speed z GTA 3 i wiem ;)
Super wiadomość, taka wisienka na torcie, która sprawia, że nie ma żadnego bólu rzyci, po preorderze. Przeżyłbym te 30 klatek, ale jeśli mam wybór (a tak jest w 99% gier, na obecnej generacji), to wybieram 60 klatek, kosztem ciut gorszej grafiki.
Nieśpielak, to wiarygodne źródło, można mu zaufać. Czyli tryb "quality" i "performance" potwierdzone :). Jeszcze VRR by się przydało, do pełni szczęścia :).
nie wiem ile w tym prawdy ale szykujcie potwierdzenie tożsamości zdjęciami dowodów by zagrać bez cenzury
Na premierę GTA 6 może zaoferować na konsolach 60 klatek na sekundę nie ma opcji XD nawet w 360p jak będzie 30 to maks, 60 może się pojawi za dwa lata na PC
Znany insider: 2 dziadków z PL na podcast. Świętne źródło takie legit, w rockstarze podpisali NDA na brak kontaktu z mediami ale nie obejmuje ono jakiś typów z xxx widownią z Polski. Polecam tych bredni posłuchać on tam poparł swoje źródło kartą opisu z media markt więc no. Nie napalajcie się na te 60fps nawet na prosiaku, lepiej się miło zaskoczyć niż potem tu płakać że nie ma
"Wiarygodne źródło", czytaj randomowa konwersacja Borysa na jakimś Digital Dragons z kolegą kolegi kolegi, który coś gdzieś tam słyszał. Wg Digital Foundry, które jest jednak większym i wiarygodniejszym źródłem, nie ma szans 60fps nawet na PS5 Pro.
Co ciekawe, Rockstar Games ma współpracować z zespołem Microsoftu, aby 60 fps zapewnić też na Xboxie Series S.
Jeśli się to uda, to będzie też to pewnie 5 GTA, które wyjdzie na konsolę Nintendo, tym razem Switcha 2. 😉
(Były GTA i GTA 2 na Colorze, GTA Advance na GBA i Chinatown Wars na DSie)