Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wardogs: sezon 2. już za 22 dni. Cena będzie rosnąć wraz z rozwojem gry

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.09.2026 09:01
senticamil
1
odpowiedz
senticamil
11
Legionista

Oni są niepoważni. Wypuszczają niepełną grę, we wczesnym dostępie, za ponad 160 zł i oznajmiają, że za rok nadal nie będzie pełnej wersji, ale za to będzie można kupić grę drożej.

23.09.2026 09:24
1.1
odpowiedz
robertoV
29
Generał

senticamil To co teraz jest to te 160zł to jest nawet odpowiednia cena, kupowałem gry za 150zł w early access i nie dawało się grać bo coś naprawdę nie działało, tutaj wszystko działa tak jak należy, ani razu mi gra ani nie zcrashowała, ani razu nie wywaliło mnie z serwera bo coś tam, brakuje jedynie więcej trybów i map ale za 160zł to jest to super cena jeśli dodadzą więcej "contentu" w przyszłości.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl